Kvalitné Moruša Hodvábny Krém Na Opaľovanie Rukavice Pre Ženy Hodváb Rukavice Vložkou Vnútorné Termálne Lyžovanie, Jazdu Na Bicykli Strany Rukavice

Novinka

€12.38

Produkty, ktoré preukazujú: skutočná farba materiál sa môže mierne líšiť od obrázkov v dôsledku streľby a váš monitor.Prosím, uvedomte si to!

Vitajte v našom obchode

Naša spoločnosť na predaj všetky druhy odevu, doplnky, textílie, čipky, tlačidlo, električiek a brošne, jewelly, atď., ponúkame doručenie zdarma do celého sveta (DHL/Fedex, UPS, E-paketové Čína príspevok, EMS preprava tovaru, (7~30 pracovných dní) ,ak máte záujem o naše produkty, neváhajte a napíšte nám, alebo zavolajte nám, dáme vám dobré zľavy cenu a vysokú kvalitu služieb, dúfam, že sa vám bude páčiť nakupovanie.

Farba:Ako pictur

Textílie: 100% moruša hodvábne, mäkké a luxusné

Veľkosť(Naťahovacie): Voľný veľkosť, zmestí najviac

Dĺžka: Cca.23 cm/ 8.66 palec

Šírka: Cca. 7,5 cm/ 2.95 palec

Záruka Kvality, Nádherne Pohodlné.

Nádherne spracovanie a jemné čipky traim, tieto opaľovacie rukavice sú navrhnuté pre viac starostlivosti o vaše predlaktia a ruky.Vyrobené zo 100% prírodného hodvábu, sú ľahké a priedušné.Nikdy nebudete cítiť horúce ich nosenie v lete.Tieto sú tiež ideálne pre nevesty v romantickej svadbe.

Štítky: box ramadánu, moruša hodváb, kožušinové rukavice, hodvábne tkaniny, ard, rukavice čipky, emo scény, textílie tweed, dupion hodváb, choker egirl.

Šírka 120cm
Druh Dupion Textílie
Materiál 100% prírodný Hodváb
Funkcia Eco-Priateľský
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Produktu Tencel Textílie
Pletené Typ osnova
Netkaných Technics Ihly-Dierované
Technics Pletené

Napíšte svoju recenziu!

Kvalitné Moruša Hodvábny Krém Na Opaľovanie Rukavice Pre Ženy Hodváb Rukavice Vložkou Vnútorné Termálne Lyžovanie, Jazdu Na Bicykli Strany Rukavice

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty