Detský Plavecký Krúžok Golier Baby Plávanie Príslušenstvo Nastaviteľné Krku Krúžok Bezpečnosti Dieťa Plávať Kruhu Baby Kúpeľ Hračky 0-3Y

Novinka

€4.20

Popis:

Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné Materiál: Zelených aktivistov, PVC veľkosti:krk krúžok vnútorný priemer 9 cm / 3.5, vonkajší priemer 39 cm / 15.4 v Odporúčaný vek: 0 - 18 mesiacov Vhodná pre scény: rekreačné zariadenie, plávanie a súvisiacich športových Farba:ružová, oranžová, modrá, zelená Package: 1 x Plávajúce Krúžok Plávanie Krku Dieťa, Dieťa Poznámky: 1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme! 2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Funkcie:

【Veľkosť & Vek] vyzýva: Pneumatické vnútorný priemer: 9 cm / 3,5-palcový,Pneumatické vonkajší priemer: 39 cm / 15.3 cm.Oblek pre 1-18 mesiacoch dieťa 【Zaujímavé & Zmysluplné] vyzýva: Účtovná tieto farebné pláva so svojimi deťmi, to je pochúťka a vaše deti musia milujú nosiť a hrať vody v bazéne. 【Jedinečný Dizajn] vyzýva: Tvorivé dolphin tvar, a to je aj výhodný darček pre priateľov alebo rodinu.Ľahko Nafúknuť a defláciu, ako aj bazéne plávať je ľahký a môžete vykonávať jednoducho všade. 【Premium Materiálov] vyzýva: Vyrobené z eko-šetrné PVC materiálu, ktorý je odolný a stlačte odolné.Prvá trieda drážkami technológie, inflácia port s integráciou deflácie ventil, nie je ľahké úniku. 【Www.goclever.com] vyzýva: opravný patch je v cene.Prosím, nie viac než inflácia a držať sa stranou od ostré, vysoká teplota alebo korozívne materiály a čistý povrch na predĺženie životnosti a po použití.

Plesure ste ma našli!Hopeing ste enjor nákupné čas~:)

Nezabudnite, kontaktujte ma, ak máte akúkoľvek otázku.

Mať krásny deň~

Poznámka:

1. Ak ste sa uspokojiť s našich produktov a služieb , láskavo nám dať 5 Hviezd spätnú väzbu.Oceniť pre váš druh.

2.Ak nie ste satisified s produktom alebo serice , pls upokojiť a obráťte sa na nás.sme vám spokojní výsledok.

Štítky: veľa baby plávanie float, dieťa dievča plávanie vzdušný, dieťa loď plávať, loď dieťa, plávať tréner, nafukovacie dieťa krku float, dieťa plávajúce raft, dieťa plávať, baby plávanie floaties, dieťa gumy kvet.

Vzor Typ Karikatúra
Pôvod CN(Pôvodu)
Vek 3 rokov
Materiál PVC
Druh Krk Float

Napíšte svoju recenziu!

Detský Plavecký Krúžok Golier Baby Plávanie Príslušenstvo Nastaviteľné Krku Krúžok Bezpečnosti Dieťa Plávať Kruhu Baby Kúpeľ Hračky 0-3Y

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty