Vlasy professional Šampón proti lupinám šampón 8ml Zaručené originálne Čínskej medicíny terapia šampón Andrea

Novinka

€0.40

Popis Produktu

To je 100% originál, autentické, zabezpečenia kvality.Sľubujeme, že ak výrobky, ktoré kupujete, je falošný, alebo chybný tovar, budeme kompenzovať desať krát produktov hodnota!

Akcia je stability, prosím, neváhajte kúpiť!

Názov: Overlord Šampónom PROTI LUPINÁM

slávny dermatológa, ktorí tvoria Prírodné Byliny ako Radix Angelica Sinensis, Radix Polygoni Multiflori atď.A pripraviť v vedeckým spôsobom.To dáva účinky zmierňuje svrbenie, scurf odstránenie, proti lupinám šampón, tuk rozptýliť a vlasy vyživuje.

Použitie:

Mokré vlasy, uplatňovať a peny, opláchnite vodou.

Upozornenia:

Ak to pôjde do očí, prosím, vypláchnite ich ihneď čistou vodou.

Čistá hmotnosť: 8ml

Čas použiteľnosti: 6 rokov

Tipy:

Starostlivosť o vlasy liečba je dlhá doba liečby.Je potrebné trvať asi 3 mesiace opraviť vlasové folikuly.To znamená, že ak máte v úmysle začať starostlivosť o vlasy liečbu, budete muset trvať aspoň tri mesiace každodenné ošetrenie.Niektorí ľudia s vážne vlasy problémy môže trvať približne jedného až dvoch rokov liečby.Po druhé, je potrebné obdobie na čase, aby sa proces medzi vyrastal vlasy a vlasy obnoviť konečne zdravie, tiež je potrebné aktualizovať v vyrastať nové vlasy a vlasy spadne znova niekoľko krát, aby sa nakoniec stala silné zdravé vlasy.preto, please don ' t stop vaše vlasy liečby, keď ste prvýkrát videli vaše nové vlasy vypestujte hore, to je len malý účinok liečby je len na začiatku.

Keď vaše vlasové folikuly sa stal veľmi zdravé a silné, môže narásť viac, silné vlasy, ktoré ste úspešne dostal zdravé vlasy .

Štítky: horúci olej liečba, andrea olej, neem olej, jazz hviezda, andrea, africké bambucké maslo šampón, čínsky bylinný šampón, anime ranma, anti hair loss shampoo, Zázvor šampón.

Účinok Hlboko Vyživuje Deep Repair Hĺbkové Čistenie Výživný Výživy
Názov Značky QYF
Pohlavie Unisex
Či výška obchodovania s ľuďmi no
Čas Použiteľnosti 6 ROKOV
NET WT 8ml
Pôvod CN(Pôvodu), Čína (Pevninská Časť)
Čistá hmotnosť 8g
Model Zázvor šťavy 8ml

Napíšte svoju recenziu!

Vlasy professional Šampón proti lupinám šampón 8ml Zaručené originálne Čínskej medicíny terapia šampón Andrea

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty