Kostné Vedenie Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 5.0 Pre Xiao 11 iPhone 12 SamsungS21 Slúchadlá Športové Stereo Vodotesné Slúchadlá

Novinka

€26.83

Nové technológie kostné vedenie slúchadlá pre Všetky telefóny/počítač / tablet telefón / TV, ako dlho, ako je to s Bluetooth.(Nepremokavé a sweatproof) Play 6-10 hodín

Prečo sú tieto bezdrôtové modely viac vhodné pre outdoorové športy?1. Na rozdiel od tradičných slúchadlá, sú viac alebo menej blok priestorový zvuk, takže môžete byť v nebezpečenstve, keď beh alebo jazda na bicykli.

2. Kosti-vedenie slúchadlá pracovať cez vibrácie a zvuk je prenášaný na slimáka prostredníctvom kostného tkaniva.V porovnaní s bežnými slúchadlami, poškodenie sluchu sa dá vyhnúť.

3. Bezdrôtové slúchadlá V9 sú ľahké a nie spadnúť, a to bez ohľadu na typ fyzickej aktivity, ktorá umožňuje voľne sa pohybovať.

Používateľ Popis:

1. Nabíjanie:

Pre každé následné použitie, stlačte tlačidlo power. "D +, podržte na 2 sekundy.Prosím, okamžite uvoľnite "d +" tlačidlo napájania pri hlasových pokynov "zapnutý" sa objaví, headset začne automaticky Bluetooth po niekoľkých sekúnd. (Ak stlačíte tlačidlo napájania "na viac ako 2 sekundy", headset sa vstúpiť režim párovania, budete počuť zvukové upozornenie "vstup pre výkon".) V tomto prípade sa zariadenie Bluetooth a slúchadlá sa automaticky pripojiť po niekoľkých sekúnd)

2. On / Off

Stlačte a podržte napájacie tlačidlo na 3 sekundy, budete počuť zvukové upozornenie "je Napájanie zapnuté, pripravený na pár", znova stlačte tlačidlo na 3 sekundy, náhlavnej súpravy sa vypne a hlasová výzva "vypnúť".

3. Párovanie a pripojenie

Keď je headset spárovať Bluetooth, stlačte a podržte tlačidlo d + power tlačidlo na 3 sekundy na vstup Bluetooth párovanie mode, až kým sa neozve druhý hlasovú správu ("Enter"), a potom uvoľnite d + tlačidlo napájania.Indikátor sa rýchlo zmení blikajúce červené a modré.Prosím, otvorte bluetooth nastaveniach vášho telefónu, vyberte "V9" a potom

Headset sa pripojí úspešne v priebehu niekoľkých sekúnd.

4.Kľúčové funkcie

Pripojenie hovor alebo ukončiť prehrať / pozastaviť, stlačte multifunkčné tlačidlo (Home).Play / Pause.Stlačte multi-function (Jednoduché), a stlačte a podržte tlačidlo "-" tlačidlo na dve sekundy.Ďalšiu skladbu, stlačte a podržte tlačidlo "-" na dve sekundy.Ak chcete zvýšiť / znížiť hlasitosť, krátko stlačte tlačidlo "+" a "-" tlačidlá.

(Prosím, pozrite si používateľskú príručku v balení pre ďalšie pokyny)

Špecifikácia:

Pohotovostná doba: 360 hodín

Dosah prenosu: 33ft

[Fyzickej tlačidlo dizajn]:

Ľahko ovládateľné tlačidlá na dosah ruky

Štítky: w10 bluetooth slúchadlá, ii, plc wifi, volať iphone 12, v9, bluetooth headset v9, kosti správania, striedavý motor ťah, earphon, notebook ružová.

Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Verzia Qualcomm CSR Bluetooth 5.0 čip
Citlivosť 108dB
Kapacita Batérie 180 mA
Vocalism Princíp Kostné Vedenie
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Štýl Ucho
Názov Značky FMJ
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka
Hmotnosť 36 g
Konektory USB
Hlasový Asistent Tri údery privolať Siri
Ovládanie Hlasitosti Áno
Priemer Vodiča 5 mm
Funkcie nepremokavé, S Mikrofónom
Typ slúchadiel Kostné vedenie Bluetooth headset
Ovládacie Tlačidlo Áno
Max. Výstup 2000mW
Bluetooth Verzia 5.0
Podpora Pamäťovej Karty No
Číslo Modelu V9 Slúchadlá
Certifikácia CE, FCC
Bezdrôtové Typ bluetooth
S Mikrofónom Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Komunikácia Bezdrôtové
Nabíjanie Metóda KÁBEL
Kodeky AAC
Využívať čas 5H
Funkcia pre Video Hry, Bežné Slúchadlá, Pre Mobilný Telefón, HiFi Slúchadlá, Šport
Odolnosť 32
Počet Vodičov 2
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Mušle Typ Semi-otvorené
Celkové Harmonické Skreslenie 5%
Čas nabíjania 2H
Konektor Typu Riadok Druh
Podpora APLIKÁCIÍ No
nepremokavé Áno
Je bezdrôtové Áno

Napíšte svoju recenziu!

Kostné Vedenie Bezdrôtové Slúchadlá Bluetooth 5.0 Pre Xiao 11 iPhone 12 SamsungS21 Slúchadlá Športové Stereo Vodotesné Slúchadlá

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty