Záhrada Nádvorie Swing Slnečník Krytu Výmena Krytu UV-doklad, Dáždniky Nepremokavé Deco sú Vhodné Pre Vonkajšie Záhradné Terasy

Novinka

€5.90

Odrážky:

1、Premium Materiál: priestranné a štýlové swing baldachýn top je vyrobený z nepremokavého 190 striebro-potiahnuté polyesterom.A to je sneh-dôkaz a mrazuvzdornej v zime, slnku-doklad, v lete, nepremokavé v daždivých dní, protiprachová, a má mnoho funkcií.

2、Odolnosť proti Vetru: swing baldachýn top funkcie 4 vystužené rohu vrecká na podporu strechy sturdily a nebude sa unesený silný vietor.

3、Swing Príslušenstvo: Táto hojdačka kryt je ideálny pre nahradenie nejaké staré, opotrebované swing kryt, alebo ako náhradné.

4、UV Ochrana: záhradná hojdačka baldachýn top sa používa na prach a protislnečnú ochranu, ktorá môže účinne zabrániť ultrafialové škody.

5、Široké Uplatnenie: swing baldachýn top je vhodný pre miesta na oddych, čítanie, piknik, vonkajšiu terasu, izba, trávnik, nádvorie, atď.

Prvý zavesiť štyri rohy na hojdačke hojdacia stoličky, a potom opraviť popruhy zo štyroch strane na hojdačke rám

Špecifikácie(o):

Veľkosť: 191 * 120 * 18 cm/75.20*47.24*7.09 v,(Pozri tabuľka veľkostí pre detaily)

Materiál: nepremokavá 190 striebro potiahnuté polyesterom

Balenie Zoznam:

1 * Swing Kryt

Štítky: xs minisukňu.

Dropshipping Podpora
Vzor Iné
Funkcia Swing Kryt
Názov Značky AIHOME
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné
Štýl Iné
Použitie Arm Stoličky
Funkcia 1 Vody-Dôkaz
Súbor Typ No
Funkcia 2 Prachotesný
Číslo Modelu Vonkajší Kryt Swing

Napíšte svoju recenziu!

Záhrada Nádvorie Swing Slnečník Krytu Výmena Krytu UV-doklad, Dáždniky Nepremokavé Deco sú Vhodné Pre Vonkajšie Záhradné Terasy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty