Kórejský Živice Korytnačka Otvorenie Krúžky Multicolor Transparentné Dievčatá Akryl Nepravidelný Ženy Mramoru Veľký Kruh pre Vzor Šperky

Novinka

€0.29

Popis:

Farba ako je uvedené

Materiál: Živica

Veľkosť: vnútorný priemer 1.7 cm

Je to perfektný doplnok a skvelý darček pre vašich priateľov.To bude vaše obrázky krajšie.Vhodné pre všetky sezóny.

Poznámky:

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobrazenie farieb rôznymi spôsobmi, a aktuálny projekt farby sa môže mierne líšiť od obrázku nižšie.

2. Prosím ignorovať veľkosti.Niekedy rozsahu, môže byť užšie ako sme popísali.Čína je zvyčajne menšie ako v Európe a Spojených Štátoch.Preto, prosím, aby vzdialenosti 1-3 cm.

3. Ak narazíte na nejaké problémy pri výbere veľkosti, neváhajte nás kontaktovať.Máme pre vás niekoľko návrhov, ale len pre referenčné účely.

Môžeme prijať zmiešané predaj, farby a veľkosti objednávky.Čím vyššie číslo, tým väčšiu zľavu.

Balenie obsahuje

1 pc krúžok

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Štítky: pre krúžok žien, akryl kolo živice krúžok, 925 strieborný prsteň, krúžok st, akryl krúžky remeslá, lesk živice, živica zásobník, akryl prášok krúžky, krúžok z nehrdzavejúcej ocele, živica socha.

Pohlavie Ženy
Tvar\vzor Geometrické
Štýl TRENDY
Pôvod CN(Pôvodu)
Nastavenie Typu Žiadne
Kovy Typ Žiadne
Materiál Akryl
Funkcia Nálada Tracker
Príležitosti Svadba
Krúžky Typ Svadobné Sety
Jemné alebo Módne Móda
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Položka Druh Krúžky

Napíšte svoju recenziu!

Kórejský Živice Korytnačka Otvorenie Krúžky Multicolor Transparentné Dievčatá Akryl Nepravidelný Ženy Mramoru Veľký Kruh pre Vzor Šperky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty