Vzduchové Čerpadlo Rozšírenie Úst Hadice Nafúknuť Defláciu Trubice, Rúry Pre Elektrické Nafukovacím Schrader Ventil Pneumatiky S Ventil Otvor

Novinka

€3.17

Funkcie:

1. Predĺženie trubice: nafukovací úst hadice sa používajú na bicykli čerpadlo, ventil rozšírenie, pohodlnejšie pre vás čerpadla.

2. Dobrý materiál: Vyrobené z vysoko kvalitnej gumy a kovového materiálu, ktorý nie je ľahké na nosenie, dobre ťažnosť, pevné, mäkké a odolné, na dlhodobé.

3. Vzduch chuck: S 90-stupeň palcom stlačte vzduchu chuck, jednoduché a rýchle hands-free inflácie.Vynikajúce utesnenie lock-na pneumatiky chuck, uistite sa, že žiadne nepríjemné vzduchu úniku.

4. Dĺžka: dĺžka trubice je asi 60 cm/23.62 palec, dosť dlho na pripojenie vzduchu valca a vzduchové trysky, vhodné na prepravu a obchod.

5. Uplatnenie: Podporuje ventil trysky, vhodné pre pro-bike pneumatiky, pneumatiky, motocyklové pneumatiky, elektrických bicyklov pneumatiky, gule, plavecké krúžky, hračky, a tak ďalej.

Popis:

Všetky kovové konštrukcie vzduchu chuck, prenosné pneumatiky nafukovacím chuck adaptér, na bicykel, motocykel, auto vzduchu vyplniť.Otvorte prietok 90 stupňov palcom stlačte vzduchu chuck, jednoduché a rýchle hands-free inflácie.

Špecifikácie:

Materiál: Nylon-zabalené Gumy

Dĺžka: 60 cm

Farba: Čierna

Typ: S ventil otvor

Uplatnenie: na Elektrické Nafukovacím

Balenie: individuálne balenie

Package Zahrnuté:

1 * Predlžovacie rúry

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Štítky: xs max transparentné spustenie.

Moc HYDRAULICKÉ
Palivo Iné
Certifikácia Žiadne
Štruktúra Ponorné Čerpadlo
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Vzduchové Čerpadlo Rozšírenie Úst Hadice Nafúknuť Defláciu Trubice, Rúry Pre Elektrické Nafukovacím Schrader Ventil Pneumatiky S Ventil Otvor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty