100ks Star Tvar Nedokončené Drevené Kusy, Prázdne Dreva Kusov Drevených Výrezy Ozdoby pre Plavidlá Projektu a Dekorácie

Novinka

€0.77

Popis

Hľadáte pre KUTILOV, remeselníkov dodávky?Táto položka je výrez drevené disky nastaviť, nedokončené prírodného dreva a farieb umožňuje, aby boli maľované, znečistený alebo pokryté lepidlom a sypané lesk, môžete hrať plnú vašej fantázii pre KUTILOV, crafting, ako mozaiku, karty robiť, šrot rezerváciu, decoupage, značku alebo značku robiť.Je to skvelé dekorácie nápad pre dovolenku alebo špeciálne akcie strany, ako sú napríklad Vianoce, Nový Rok, deň Vďakyvzdania, Valentína, narodeniny, svadby.

Funkcie

- Farba: Burlywood .

- Materiál: Drevo .

- Z prírodného dreva a farbu.Môžete nechať to byť natreté, morený, s rozptýleným lesk na úžasné dekorácie, alebo jednoducho nechať obyčajný.

- Nedokončená drevené ozdoby majú neobmedzené možnosti.Skvelé pre deti, ručné maľovanie na remeslá a vyučovanie ocenenia.Idela pre kartu robiť, šrot rezerváciu, patchwork, a mnohých remesiel projektov.

- Široké použitie.Pekné ozdoby na mnohé témy strany, ako sú Vianoce, narodeniny, party, svadby a iné slávnostné alebo špeciálne príležitosti.

- POZNÁMKA: Nie je pre deti do 3 rokov.

Balenie Zoznam

100ks dreva remeslá

Štítky: portugalsko-madeira, nedokončené drevené záložku, malé plavidlá hviezdy, drevené, plavidlá dreva, muž madeira, plavidlá hviezda, diy drevené, blank wooden, drevené nedokončené prázdne značky.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Drevo
Typ Produktu Nedokončené Dreva
DOVOLENKA Svadba, strana, Vianoce
Aplikácia Urob si sám

Napíšte svoju recenziu!

100ks Star Tvar Nedokončené Drevené Kusy, Prázdne Dreva Kusov Drevených Výrezy Ozdoby pre Plavidlá Projektu a Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty