Geometrické Kvet Série Sviečka, Silikónové Formy DIY Tulipán Aromatická Sviečka, Takže Živičné Mydlo Formy Darčeky Remeslá Domova Dodávky

Novinka

€4.59

Produkt parameter

Názov produktu: malý kvet silikónové formy

Použitie: KUTILOV, sviečky, aromaterapia, atď.

Vlastnosti: odolná, román vo forme, premenlivé v štýle, veľmi ťažké prelomiť formy demolding, ľahko demold, a nepriepustné a ľahko sa čistí.

【Kvalitné] vyzýva sviečka forma je vyrobená z vysoko kvalitného akryl materiálu.To môže vydržať časté používanie v dôsledku jeho odolnosť voči vysokým a nízkym teplotám.bez chuti, non-stick a ľahko sa čistí.čo je trvalé a nie ľahko deformované, hladké, ľahko sa demold, ľahko umyť mydlom a vodou. 【Jednoduché Použitie] vyzýva transparentné plesní, môžete ľahko vidieť, že zmeny roztavený vosk, a je jednoduché na ovládanie a mix vonné sviečky, ktoré chcete.Je ideálny pre použitie s ozdoby, môžete pridať perličky, kamienky, flitre, farby, sušené kvety, fotografie alebo čokoľvek chcete. 【Sviečka, Takže] vyzýva Prvý pour topenia tekutý vosk a nastaviť knôt do formy a len čakať na procese za studena.Ideálne formy pre KUTILOV, sviečky, takže,je To aj skvelý darček pre priateľov a vaše deti, ktorí majú záujem o ručné craftworks. 【Viacúčelový] vyzýva forma vydrží časté použitie a môže byť použitý na výrobu parafínu, vosk, a včelí vosk sviečky.Stĺpcovom sviečka forma je veľmi vhodná na výrobu svadobné, večera, a Vianočný stôl sviečky na Vianoce, svadby, výročia, domáce dekorácie a iné príležitosti.

Štítky: helen sviečka plesní, candl plesní, sviečka plesní, plávajúce, šach sviečka plesní, sviečka kocka plesní, 3d nálepka na stenu, kvet silikónové sviečka plesne, prsia sviečka formy, 3D Tlač, telo sviečky plesní.

Špecifikácia Drobné Kvety, Tulipány
Kategória Pečenie Formy/Tortu Formy
Použitie DIY aromaterapia sviečka
Štýl moderné a zmluvne
Materiál Kremík
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Kvet

Napíšte svoju recenziu!

Geometrické Kvet Série Sviečka, Silikónové Formy DIY Tulipán Aromatická Sviečka, Takže Živičné Mydlo Formy Darčeky Remeslá Domova Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty