Fitget Hračky, Hry pre Dospelých Dieťa Push Bublina Fidget Zmyslové Hračka Autizmus Špeciálnymi Potrebami Stres Odľahčovacia Figet Speelgoed

Novinka

€2.10

Odrážky:

1. Materiál: Silikón.Balenie obsahuje: 1 x Dekompresný Hračka

2. Stlačte tlačidlo myši na bublín, že bude mierne zvuk; potom flip nich a začať znova!Môžu byť znovu použité a čistiť donekonečna.

3. Ste chytený vaše dieťa, alebo dokonca aj seba, zrazu vyskočil z krabice?Potom budete padať v láske s touto bubble trouble.

4. To je hra s jednoduchými pravidlami, ľahko sa učiť a aktívne myslenie.Môže to nie je len výzvou seba, ale aj súťažiť rýchlo s protivníkmi.

5. Listy sú zachytené na povrchu myši bubliny, čo umožňuje deťom učiť sa pri hraní, ktorá pomáha deťom duševného rozvoja a poskytuje pamäť.S laná, nie je ľahké sa stratiť.

Pokyny:

Hrateľnosť 1: spálňa šiestich queens

Všetky tlačidlá nie sú stlačené.Každé tlačidlo je rovnocenné kráľovskej spálni.Vaším cieľom je stlačiť 6 tlačidiel.Každé tlačidlo nemôže byť vedľa seba, a nie byť na rovnakej horizontálne, vertikálne a diagonálne čiary.

Hrateľnosť 2: Jazdec hra

Všetky tlačidlá sú v unpressed štátu od akejkoľvek polohe, pomocou koní pohyb ("deň") v šachu, ako sa ukázalo v kruhu, ako ďaleko, ako je to možné.Stlačte ďalšie tlačidlá (nemôžete stlačte rovnakej pozícii opakovane).V blízkosti, a nemôže byť na rovnakej horizontálne, vertikálne alebo diagonálne.

Hrateľnosť 3: Peklo hra

Všetky tlačidlá sú v unpressed štátu od akejkoľvek pozície, bude horizontálne a vertikálne, skákanie 1 alebo 2 mriežky na diagonále, stlačte toľko tlačidlá, ako je to možné (nemôžete stlačte rovnakej pozícii opakovane).

Hrateľnosť 4: Dva-hráč bitka

Účastník, ktorý stlačil posledné tlačidlo je víťaz.Všetky tlačidlá nie sú stlačené.Účastník 1 môže stlačte ľubovoľný počet tlačidiel na horizontálnej alebo vertikálnej sebou, a účastník 2 môžete tiež stlačiť ľubovoľný počet tlačidiel na vodorovnej alebo zvislej riadok.To nemôže byť stlačené diagonálne.

Hrateľnosť 5: Dva-hráč bitka

Účastník, ktorý stlačil posledné tlačidlo je porazený.Všetky tlačidlá nie sú stlačené, účastník lisy 1-3 tlačidlá na akejkoľvek pozícii v poradí, a účastník, ktorý lisy posledný je porazený.Obtiažnosť hry môže byť zvýšená, a tlačidlá stlačené každom kole môže byť zvýšená na 4 alebo 5 najviac, a tak ďalej.Pozri, ak môžete vyhrať za každé pravidlo.

Popis:

Materiál: Silikón

Veľkosť: 134mm*130 mm

Hmotnosť: 75 g Balenie zoznam

1*Dekompresný Hračka

1*ozdobná šnúrka na uniforme

Štítky: spinner drôt, proti stresu, zmyselné hračky pre deti, to pop, antistresový hračka, veľké bubliny zbraň, rilakkuma bubliny zbraň, figit hračky hrá, Fitget Hračka, fidget hračka.

Kľúčové slovo 2 Hry Hračky
Pôvod CN(Pôvodu)
kľúčové slovo 10 fidget hračky box
Tému Športové
Certifikácia Čína certifikované (3C), Európa certifikované (CE)
kľúčové slovo 4 Hračky
Kľúčové slovo 1 fidget hračky
Kľúčové slovo 3 Antistresový
Názov Značky AUKUK
kľúčové slovo 5 figet hračky
kľúčové slovo 9 Plyšové hračky
Upozornenie no
kľúčové slovo 8 fidget hračka
Odporúčame Veku Materskej, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y
7 kľúčových slov Prstom stlačte fidget
Číslo Modelu Fitget Hračky list
kľúčové slovo 6 fidget hračky pack

Napíšte svoju recenziu!

Fitget Hračky, Hry pre Dospelých Dieťa Push Bublina Fidget Zmyslové Hračka Autizmus Špeciálnymi Potrebami Stres Odľahčovacia Figet Speelgoed

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty