Kormidelník Ochranu Vodotesný Vonkajší Skladací Čln Kryt Sedadla Loď Odolná proti UV žiareniu Kapitán Jachty Stoličky Elastické Uzavretie Prachu

Novinka

€7.87

Funkcie:

Odolný voči poveternostným vplyvom

Sídlo kryt je vetru, rainproof a odolná proti UV žiareniu a môže byť použité v exteriéri.To môže ochrániť váš čln sedadla pred poškodením vplyvom počasia, a anti-ultrafialové funkciu môžete chrániť sedadlo z vyblednutiu.

Vysoká kvalita

Predseda kryt je vyrobený z vybraných surovín, ktorá je opotrebovaniu, ľahký a priedušná.Je odolné a môže sa použiť opakovane, s dlhou životnosťou.

Jednoduché použitie

Produkt prijme úsek prevedením, ktoré sa môžu vzťahovať na lodi sídlo ľahko a pohodlne počas používania.Stoličky nebudú poškodené vetrom, dažďom, a ultrafialové lúče.

Ľahko sa skladuje

Loď kryt sedadla môže byť zložené.Môžete zložiť, keď sa chystáte použiť.Nebude zaberajú priestor.Ak ste pripravení ho používať, môžete ho otvoriť.To je výhodné používať a uchovávať.

Aplikácia

Má široké spektrum využitia, a vďaka svojej veľkej veľkosti, môže byť použitý v sídlach väčšina lodí.Môžete použiť ochranný kryt, na ochranu lodí a udržiavať ju v čistote a pohodlí.

Špecifikácie:

Typ položky: kryt sedadla

Materiál: oxford handričkou

Farba: strieborná/ čierna

Množstvo: 1pc

Položka veľkosť: 56*61*64 cm/22.01*23.97*25.15 palec(L*W*H)

Hmotnosť: 180 g/6.35 oz

Package:

1* kryt sedadla

Štítky: loď blatník, loď pvc, kajak sedadla, ryby kajak, boat seats cushions, emersongear, čln, komatsu sensor, voliteľné nafukovacie lode, hliníková loď.

Dĺžka 22
Vonkajšie Aktivity surfovanie
Pôvod CN(Pôvodu)
Trup Materiál Hliník
Certifikácia ce

Napíšte svoju recenziu!

Kormidelník Ochranu Vodotesný Vonkajší Skladací Čln Kryt Sedadla Loď Odolná proti UV žiareniu Kapitán Jachty Stoličky Elastické Uzavretie Prachu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty