HD 1080P Webkamera S Šumu Mikrofónu PC Kamery Web Kameru Počítača OBS Skype, YouTube

Novinka

€33.23

Popis:

1080p USB kamera s flexibilné otočná klip, webkamera uhol môže byť nastavený veľmi ľahko.Je to tak nastaviteľné a sklopné, ktoré je vhodné pracovať s akýmkoľvek notebook/stolový počítač ľahko a rýchlo. 1080p Full HD rozlíšenie, ktoré je obraz pri pohľade neuveriteľne jasný a ostrý.

Funkcie:

[1080P]PC kamera, true-to-life HD 1080P video kamera,30 true color obrázky za sekundu pre plynulý live videa z webkamery.

[USB Kameru]dátový kábel USB pripojený priamo k počítaču, plug a play, nie je potrebné inštalovať ovládače, podporu väčšiny audio softvér na trhu.

[Širokouhlý]120 Stupňov široký pozorovací, manuálne ostrenie objektívu dizajn, je možné nastaviť otáčaním vľavo a vpravo, vhodné pre obe blízko a ďaleko.

[Široko využiteľné]Hodí pre multi-operation vrátane Windows 7/8/10, Mac os x 10.7 a Android 4.0 alebo vyššej verzie operačných systémov.

[Praktické & Užitočné]môžete použiť túto webovú kameru pre Live video streaming, Video telefonovanie s rodinou/priateľmi, Video konferencie s vaše vedenie a kolegovia, Týždenné stretnutie online, Učenie sa a vyučovanie online.

Štítky: droid micro usb, lemfo micro usb, carprie micro usb, micron usb kábel, geneuin micro usb, tvaru l micro usb, sasmung micro usb, nano micro usb, wepcam micro usb, microu usb kábel.

Typ Rozhrania USB
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Lsmartlife
Package Áno
Číslo Modelu A07
Certifikácia CE
Max. Rozlíšenie 1920x1080
Pixelov 2 Mega
Automatické Zaostrovanie No
Obrazový Senzor CMOS

Napíšte svoju recenziu!

HD 1080P Webkamera S Šumu Mikrofónu PC Kamery Web Kameru Počítača OBS Skype, YouTube

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty