Trojica Mince (Chôdza Slobody Pol Dolára Trik) Magický Trik Vyrábať Darčeky Zmena Tri Mince Magia Zblízka Ilúzie Elementary Meditation

Novinka

€10.30

1.Všetky objednávky číslo lode môžete sledovať. 2.Objednávka cez USD$150, Zdarma FedEx,DHL, alebo EMS(Väčšina krajín vrátane) 3.Appreciatley vášho pochopiť sme nenabíjajte Dane, ak je to stalo.

PRODUKT MERANIA

NÁZOV Trojica Mince (Chôdza Slobody Pol Dolára Trik)

ACESSORIES

PACKAGE : 1 sada

sladké tipy :veľkosť môže 0.5~1 cm chyba ,prosím, nie myseľ .

PRÍLEŽITOSTI

DRUHY PARRTY/FESTIVAL/DOVOLENKA/SHOWS/VÝKON/OBRAD/NAVRHNÚŤ

ÚČINOK Predstaviť, čo by to vyzeralo, ako keby ste mohli NAOZAJ zmiznúť, mince do ničoho.Potom sa pozerať prívesu.TO je, ako to bude vyzerať.Žiadne vtipné pohyby.Žiadny rýchly pohyb.Č fotoaparát úpravy.Môžete vrátiť rukávy.Môžete zobraziť tri mince.Po jednom, proste...miznú.Trojica Mince je zjavenie mince magic.Trojica Mince je dvakrát shell a mince systém, ktorý umožňuje vyrábať, zmiznúť, alebo zmeniť troch pol dolárov v bude.Môžete zobraziť OBE ruky úplne prázdny po poslednom zmiznúť, a vykonať efekt v krátkych rukávoch.Joshua Jay má zdokonaľovali tento zázrak viac ako desať rokov, a výsledkom je elegantný, hladký a veľmi klamlivé rutina, je to možné LEN s Trojica Mince.Ak ste niekedy videli Joshua Jay prednáška, to je trik uzavrie s.Dlho dostupné IBA cez Joshua Jay priamo, Miznúce Inc.Mágia je hrdý na prepustenie Trojice Mince do sveta čarodejníkov. Obsluha je jednoduchá - 3 rutiny zahrnuté - Každý súbor je presnosť-vyrobené a sú vyrobené z mosadze, krásne replík Prichádza s súbor mincí a video inštrukcie.

SLUŽBY

DOBRÁ KVALITA ,DOBRÉ SLUŽBY ,DOBRÝ BALÍK

INFORMÁCIE O PRODUKTE

Štítky: staroveký egypt socha, black tanečné šaty, hip hop oblečenie pre deti, 1851 dolár mince, chôdza slobody mince magic, socha slobody magic, sensah radenie, mince magic, mince krúžok, mince plutvy.

Výkon Formulár Close-up Magic
Názov Značky ľavý magic
Upozornenie no
Vekové Rozpätie 12-15 Rokov, Grownups, 8-11 Rokov
Číslo Modelu Trojica Mince (Chôdza Slobody Pol Dolára Trik)
Druh Pestrá Prop
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie Začiatočník, Učiť sa, Professional, Mágovia, Etapa, Ulica
veľkosť One Size
Materiál Kov
Je Návod Súčasťou Áno
Pohlavie Unisex

Napíšte svoju recenziu!

Trojica Mince (Chôdza Slobody Pol Dolára Trik) Magický Trik Vyrábať Darčeky Zmena Tri Mince Magia Zblízka Ilúzie Elementary Meditation

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty