2 v 1 Pet sušič na Vlasy, Pet Grooming sušič na Vlasy Dúchadlo s Pršiplášť Štetcom, Pes sušič na Vlasy s Nastaviteľné Teploty Nastavenia

Novinka

€14.59

Vlasy & Kefa, 2 V 1: Kombinovať pet sušič na vlasy s kefa na vlasy 2 v 1 pet grooming štetcom, to môže urobiť oveľa ľahšie suchý vášho domáceho maznáčika po kúpaní.pršiplášť kefa na odstránenie spleti a voľné kožušiny, aby maznáčika vlasy jemné a elegantné.pohodlnejšie a šetria čas.Tento nový inovovaný pet sušič na vlasy s menej ako 60db zvuk, nebude vydesiť svojho domáceho maznáčika.Pet masáž&Bezpečné pre domáce:nerezovej ocele, kolíky majú bezpečnostné tipy, a to nebude poškriabaniu pet koži, keď česať vlasy s potiahnuté tipy, tiež to môže výrazne masáž pet v rovnakom čase.Tiež, prehriatiu ochrana robí používateľom viac v pohode.Nastaviteľné 2 Teplotné Nastavenia: Vysoké alebo Nízke úrovne nastavenia vám výber na zníženie alebo urýchlenie schnutia.A nízke nastavenie môže zabrániť vášho domáceho maznáčika z viac-kúrenie, pomôžte zvieratá znížiť nepokojný.Pet sušič vlasov, špeciálne určený pre malé a stredné psy a mačky, funguje skvele pre psov strach z dúchadla.Ľahký a Prenosný: pet grooming suché s navrhnutý tak, kompaktný, hmotnosť len 13 oz, môže ľahko cestovať a vykonávať.Ergonomický dizajn pomôcť držať a používať.dlhý napájací kábel dáva užívateľovi flexibilitu pre pohyb v okolí.Tam je sušič filter kryt na spodnej strane.Len čistú špongiu po použití. 【Ideálny Darček] vyzýva Rýchle sušenie a účinnú epiláciu.Lepšie ako tradičné vlasy fénom na vlasy, skvelý darček pre domáce zvieratá milenca, pet stylista, groomer, salón používateľa.

O Platbu

Akceptujeme Alipay, Western Union, všetky hlavné kreditné karty sú hosťované na bezpečné platobné procesor.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní.Ak nemožno zatvoriť vaše konto ihneď po dražbe, prosím, počkajte niekoľko minút a zaplatení do 3 dní, a skúste to znova.

O Zásielke

1. Globálne doprava. (s výnimkou niektorých krajinách / apo / francúzskej polynézie) 2. Zaoberajú, aby v čase, keď overenie platby.My len loď na potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Snímku, ktorá sa zobrazí, nie je aktuálny projekt, pre referenčné účely. 5. Tranzitný čas služby poskytované dopravcom s výnimkou víkendov a sviatkov.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak nechcete dostávať tovaru do 30 dní po úhrade, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať tovar a získať späť čo najrýchlejšie.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7. Vzhľadom na stav zásob a časový rozdiel, sme sa vybrať na odoslanie položiek z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie tovaru.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, je považovaný za používaný a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu.Nie je výnimkou! 2. Všetky vrátený tovar musí byť uvedená v pôvodnom balení.Musíte nám poskytnúť výpisy sledovacie číslo, konkrétny dôvod pre návrat a vaša PO. 3. Vrátime vám plnú sumu víťaznej ponuky.Po obdržaní projektu v pôvodnom podmienky a balenie vrátane všetkých komponentov a príslušenstva, kupujúci a predávajúci sa zrušiť transakciu z názvu zadarmo.Alternatívne si môžete zvoliť, aby ho nahradiť.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame vás, aby ste nás kontaktovať bezprostredne pred tým, než nás neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu tak, aby sme mohli vyriešiť váš problém uspokojivo.Ak nevieme problém, sme nemôže ho vyriešiť!

Štítky: väzby psa pripraviť, pre psa, pes auto produkty, sušič vlasov, vlasy pet, domáce zvieratá vlasov, ali g, psa pripraviť príslušenstvo webové stránky, nohavičky pet grooming, pes.

Druh Psy
Názov Značky Dogbaby
Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

2 v 1 Pet sušič na Vlasy, Pet Grooming sušič na Vlasy Dúchadlo s Pršiplášť Štetcom, Pes sušič na Vlasy s Nastaviteľné Teploty Nastavenia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty