Muž Cyklistické Okuliare 2 Šošovky Ženy Cyklistické Okuliare, Športové Okuliare Polarizované Požičovňa Cyklistické Okuliare Žlté Multi Farebné Šošovky

Novinka

€6.59

Aký je rozdiel s Inými Cyklistické Okuliare na trhu

Aktualizácia pre okuliare dizajn rámu

Tvar rám je navrhnutý tak, talianskej R&D tímu, ktorý sa hodí na tvar tváre a viac ľahký

Aktualizácia materiálu na okuliare, rám

TR90 rám + 360 stupňov kovové nastaviteľné zrkadlo nohy, viac pohodlné na nosenie.

Aktívny životný štýl znamená, že vaše okuliare budú musieť byť tvrdý a robustný dosť stretnúť na čokoľvek, čo výzvy hodiť na neho.Špeciálne navrhnutý Stres Odolný TR90 Rám môže stretnúť, čo si naservírovať a viac.

Aktualizácia pre Nos podložky

automatické nastavenie silikónové nos podložky, zvýšenie pohodlia pri nosení viac stabilné ,a jeden náhradných nos podložky pre rôzne vyhovuje.

Aktualizácia pre odnímateľný rám

Aktualizácia pre odnímateľný tlmenie nárazov rám, rýchly objektív zmena v 5 sekúnd, žiadny tlak na nosenie.

Ďalšie informácie o inštalácii a odmontujte šošovky, prosím, pozrite sa na video nižšie.

UV400 Ochrana

100% UV400 ochranných pre toto športové slnečné okuliare.Čo je dobré pre udržanie objektív jasné.V každodennom živote, naše okuliare môže poskytnúť viac príjemný zážitku.

KRIVKA & ŠIRŠIE DIZAJN: Širší objektív je nielen poskytnúť viac, väčšie zorné pole, aj viac vetru, Krivka dizajn šošovky majú nízky odpor vzduchu, ktorý je vhodný pre vysoké rýchlosti jazdy.

3/5 Vymeniteľné šošovky

Polarizované slnečné Okuliare s 5 vymeniteľné šošovky.UV400 ochrana povlak, blokuje škodlivé UVA & UVB Lúčmi chráni oči dokonale.

Revo Zelená/Červená/Modrá Objektív:Polykarbonátu lenes 20 čase viac rozširovať odolný ako okuliare.Tiež sú ľahké a poskytujeme 100% UVA/B ochranu.

HD Polarizované Šošovky:Polarizačný Technológiu eliminuje odlesky odrazené mimo povrchy, ako sú vody,snehu a cesty,relaxačné oči a zlepšenie zraku.

Nočné videnie Objektív:Efektívne pracovať na noc, zamračené a tmavé prostredie,zvýšiť svetlo, keď jas kontrast.

HD Transparentné objektív / svetlo modré šošovky:Účinne zabrániť odráža svetlo, zvýšenie názor, vízia bude jasnejšie,vhodné pre zamračeného dňa vhodné pre zamračený deň

Rainproof a anti-pot

Všetky šošovky, je rainproof a anti-pot, ale my nenavrhujeme jazdy v hustom daždi, pretože je to bolestivé, a môžu byť nebezpečné.

Odolný rám

Len 30g, full frame dizajn s TR90 pamäť materiálu, cyklistické okuliare má veľkú odolnosť, kombinovať s high-kvalitné šošovky môžu ochrániť vaše oči od silný vplyv.

Odnímateľný Krátkozrakosť Rám

Na polarizované slnečné okuliare sú špeciálne určené pre Krátkozrakého športových nadšencov, hladký povrch robí, sa budete cítiť pohodlne a chcete scénu jasnejšie, umožňuje úplne vychutnať v každom športe.Oveľa Mäkšie, ako mať bežný plastového rámu, ktorý zostáva pevné na nose.

Stres Odolný TR90 Rámy

Aktívny životný štýl znamená, že vaše okuliare budú musieť byť tvrdý a robustný dosť stretnúť na čokoľvek, čo výzvy hodiť na neho.Špeciálne navrhnutý Stres Odolný TR90 Rám môže stretnúť, čo si naservírovať a viac.

Ďalšie Štýly a Super Príslušenstvo

To je vždy venovať na výrobu kvalitných výrobkov s vysokým výkonom.Dodávame polarizované slnečné okuliare pre mužov a ženy s viacerými farbami, aby spĺňali vaše osobné potreby.Príslušenstvo patrí EVA Prípade,Okuliare, Tašky,Okuliare, Čistú Handričku, Polarizované Test Karty,Čierne Okuliare Nohy,Krátkozrakosť, Rám, rám S Objektívom,Šedá polarizované šošovky, a žlto - enhanced šošovky(farba farebné šošovky, je založený na farebnom ste si objednali)

Ako Nainštalovať objektív

1. Aby sa rám a objektív

2. Inštalácia na jednej strane objektívu prvý, háčik, a potom nainštalovať druhej strane objektívu, aj háčik je v

3. Potom stlačte a pridržte prostredné časti objektívu a fix it

4. Nainštalujte dolnej časti rámu, venovať pozornosť nainštalovať stredná časť prvá, a potom zatvorte pracky na oboch stranách, resp.

5. Inštalácia je dokončená

Ako odstrániť objektív

1. Odstráňte spodný objektív prvý, najprv odstrániť pracky na ľavej a pravej strane

2. Vytiahnite spodnú časť rámu z dolnej strede

3. Stlačte prostredné časti objektívu a sa celá objektív priamo

Štítky: bežecká podrážkou mužov, batoh mtb, polar slnečné okuliare, sungalsses ženy žltá, kapvoe elite photochromic objektív, cyklistické okuliare farebné, bicykel sklo, sportz polarizované slnečné okuliare, le športové slnečné okuliare, oklry slnečné okuliare bicykli.

Farba Rámu multi
Pohlavie Unisex
Šport Typ Jazda na bicykli
Názov Značky NEWBOLER
Certifikácia CE
Lens Width 13.5 cm
Lenses Optical Attribute Polarizované & UV400
Položka Druh Eyewear
Frame Material TR-90
Aktualizácia Body 4 Rýchly objektív zmena v 5 sekúnd
Aktualizácia Body 1 Navrhol taliansky R&D tímu
Položky 2 Šošovky Nastaviť
Lens Height 6,5 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu GLA888
Lenses Material Polycarbonate
Polarizované šošovky Iba šedá farba šošovky sú polarizované
Aktualizácia Body 3 automatické nastavenie silikónové nos podložky
Aktualizácia Body 2 TR90 rám + 360 stupňov kovové nastaviteľné nohy okuliare

Napíšte svoju recenziu!

Muž Cyklistické Okuliare 2 Šošovky Ženy Cyklistické Okuliare, Športové Okuliare Polarizované Požičovňa Cyklistické Okuliare Žlté Multi Farebné Šošovky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty