Letné Rodinné Bazén Nafukovacie Hot Tub Nafukovací Bazén Dieťa Domov Vonkajšie KÚPEĽNÉ Dieťa Vaňa Novorodenca Nastaviť

Novinka

€8.90

Letné Rodinné Bazén Nafukovacie Hot Tub Nafukovací Bazén Dieťa Domov Vonkajšie KÚPEĽNÉ Dieťa Vaňa Novorodenca Nastaviť

Vychutnať Chladné Letné Vonkajšie - Naše kiddie bazény nafukovacie je veľký vonkajší vodný hračka pre nahradenie tradičnej malé bazén a postrekovač pre deti.Rodičia môžu sprevádzať ich deti na použitie bazénu doma bez toho, aby museli ísť von, hrať spolu na posilnenie vzťahu rodič-dieťa!To bude pridať viac zábavy pre batoľatá chlapcov, dievčatá, deti, vonkajšie strany záhrada aktivity v lete tohto roku.

Odolný Nafukovací Bazén - Tento bazén pre rodiny vyrobené z ekologicky priateľské PVC materiálov, oboch ftalátov a BPA zadarmo, ktoré môžu zabezpečiť bezpečné detské hry.Medzitým, pridanie vysoko elastické, zloženie robí záhrade bazény mäkšie a veľmi odolné, ktorá zabraňuje prasknutiu počas používania a praskliny na slnku (Je tiež prichádza s súpravou na opravu vysporiadať s nehôd).

Stabilná Štruktúra a Jednoduché Použitie - Našej záhrade bazény navrhnutý s 3 individuálne vzduchu komory, každá s manželskou vzduchu a voľným výfukový ventil, vydrží väčšiu váhu.Môžete nastaviť v 3-4 minúty elektrickým čerpadlom (nie je súčasťou).Medzitým, tam je nezávislý odvodnenie v spodnej časti, ktoré by mohli ušetriť váš čas, aby dôkladne odkvapkať.

Priateľský Dizajn & Nádherný Darček - Vzhľadom na bezpečnosť detí, štyroch rohoch bazénu sú inovované na zaoblený roh dizajn, ktorý môže hrať dobrú úlohu v anti-kolízie ochranu pri plávaní alebo hranie v bazéne.Nie len pre vonkajšie hry, ale aj na vnútorné, ako ball pool!Detský bazén bude perfektný darček pre 3+ rokov, deti chlapcov a dievčatá.Je to dôležité, a zábavný bazén na leto.

Veľkosť:210*135*60 cm

Rozlúčte Sa S Nudné & Horúce Leto, Náš Bazén By Perfektné Hračka Pre Rodiny A Priateľov A Bavte Sa Spolu!

Užite si leto s vaše deti s týmto nafukovacie veľký plavecký bazén.Môžete zostaviť v záhradke/záhradu alebo vnútorné vybudovať vodný park pre vašu rodinu.Ideálne pre relax, párty, a bude priniesť veľa zábavy a šťastia na toto leto!

Špecifikácia:

Názov: Kiddie bazény nafukovacie

Materiál: Vysoko kvalitného PVC materiálu

Veľkosť: 210*135*60 cm

Farba: Modrá a Biela

Výhody a Funkcie Nášho Multifunkčné Nafukovací Bazén

✔ Premium Materiál

Pribrala premium PVC materiál je 50% hrubšie ako obyčajné, ktoré môžu efektívne vyhnúť prasknutie počas používania zdravého ľudského tela.

✔ Široké Uplatnenie:

Vhodné pre letné kúpalisko strany, vonkajšie pláži trávnik hračky na horúce leto, a môže sa použiť ako darček pre vašu rodinu.

✔ Jednotlivých Vzduchovej Komory:

3 jednotlivé vzduchu komory, každá s manželskou príjem a voľný tok výfukového ventilu, ktorý odolá hmotnosti a zvyknutý kolaps.

✔ Veľký Veľkosť:

Dostatočne veľká, aby sa v hostiteľskej rodine a priateľom, zvýšiť citové vzťahy.Deti tiež môžu rybolov s full-veľké Nafukovacie bazén.

Skladovanie Tipy:

1. Uchovávajte mimo dosahu ohňa a iných zdrojov tepla.

2. Dont poškriabaniu bazén s ostrým položky.

3. Nevystavujte bazén slnečné svetlo po dlhú dobu.

Teplé Tipy:

1. Deti musia byť pod dozorom dospelej osoby pri hre v bazéne.

2. Pred inštaláciou zemi musí byť skontrolovaná pre ostré predmety pred uvedením na zemi.

3. Neprekračujte 2/3 vody v bazéne.

Balík Obsahuje:

1 x Nafukovací Bazén

Štítky: oldable dieťa vane, zbaliť vaňou, nastaviť ženy, horúce kúpele, 4500psi, nafúknuť spa, bazén plávať, swimava nafukovací bazén, zložiť vaňou, vaňa bomba shrink wrap.

Materiál Iné
Druh Vane
Číslo Modelu Nafukovací bazén
Pôvod CN(Pôvodu)
Veková Skupina Deti
Produkt Nafukovacie Vaňou
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Pokrytie Bez Veka

Napíšte svoju recenziu!

Letné Rodinné Bazén Nafukovacie Hot Tub Nafukovací Bazén Dieťa Domov Vonkajšie KÚPEĽNÉ Dieťa Vaňa Novorodenca Nastaviť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty