Prenosné Okuliare Organizátor 2/3/4/5/6 Multi-Solt Okuliare Skladacia Skladovanie Pevná Krabica Magnet Prepínač PU Taška Kožené puzdro

Novinka

€11.31

Položky: Skladacie Okuliare Prípade Skladovania

Farba: čierna,hnedá

Slot: 2/3/4/5/6 Multi-slot

Materiál: PU koža

Špecifikácie: Multi-slot slnečné okuliare úložný prípade,môžu byť prenosné, a hangable.

Funkcie:

Naše slnečné Okuliare odolné správca je lemované s semiš, ktorý sa nepoškriabe váš šošovky a je určená na ochranu vášho okuliare a príslušenstvo.To bude tiež chrániť vaše okuliare pred prachom a poškodením, a veľké priehradky je možné ubytovať normálne a nadrozmerné okuliare.

Naše slnečné okuliare box balenie prijíma jedinečný skladací dizajn, ktorý je odolný a trvanlivý k ochrane obsahu pred poškodením.Keď zjedol, má bezpečné tlačidlo ukončenia a zahŕňa Magic Pásky pripojené ku každému interiéru priestoru na zabezpečenie všetko zostane na svojom mieste.

Náš jedinečný slnečné okuliare box je najlepšie miesto na uloženie okuliarov!Má niekoľko slotov, krúžok na vrchu, a štýlový displej možno vidieť v každej miestnosti.To aj urobili nádherné cestovné slnečné okuliare prípade pre páry okuliarov, pretože to bol zrolovať do päťuholníkové box a elegantne umiestnené v kufre, peňaženky, kabelky a batohy!

Package:

1 x Okuliare organizátor

2-slot okno nie je rukoväť.

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na svetlo a obrazovky rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Štítky: skladacia playking, organizátor okuliare dieťa, okuliare prípade, sao, tenké prípade lupa", taška ženy, prípade pero, peint peračník, čistenie plastov skladovanie taška, ružová soft zbraň prípade, čisté okuliare taška.

Produkt Iné
Materiál Iné
Platné Priestor Šatník
Použitie Drobnosti
Tvar Námestie
Druh Skladovanie Tašky
Vzor Trojrozmerný Typ
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Kožené Viacerých Okuliare Prípade Skladovania

Napíšte svoju recenziu!

Prenosné Okuliare Organizátor 2/3/4/5/6 Multi-Solt Okuliare Skladacia Skladovanie Pevná Krabica Magnet Prepínač PU Taška Kožené puzdro

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty