Renault carplay a android auto USB adaptér 280239665R 280236887R

Novinka

€59.56

Renault USB adaptér carplay a android auto 280239665R 280236887R

Renault USB adaptér carplay a android auto 280239665R 280236887R

Prečo prvých R-Link 2 nie sú kompatibilné s Carplay Android Auto?Rozvoj R-Link 2 mal začať na uvoľnenie R-Link 1 v roku 2012. V tom čase ani Android Auto ani Carplay existoval od boli predložené v júni 2013 a 2014, pričom R-Link 2 Odkazu 2 sa predstavila v ... 2014. Ale či už je to Google a Apple, tam sú materiálne požiadavky, ktoré sú kladené na výrobcov automobilov.Preto bolo príliš neskoro na Renault integrovať ich priamo v špecifikácii.Renault mal zmeniť svoj hardvér v roku 2017, s vedomím, že validácia vývoja je oveľa ťažší proces, v automobilovom ako v smartphone na svete, napríklad, a to najmä preto, že sú bezpečnostné problémy.To vysvetľuje, že aj keď je to frustrujúce som vám udelil.

Internet je úžasný, smart chlapci našli spôsob, ako nainštalovať Android Auto a Apple Carplay na R-Link 2 Renault Scénické IV trh bez replikácie.Ako je to trochu neporiadok na web, tak som zostavil všetky informácie.Nie je potrebné žiadať vašej garáži Renault ak chcete tak urobiť, jeho počítačové vybavenie nie je možné, ak chcete funkciu aktivovať.

Ak chcete zapnúť smartphone replikácie (Android Auto / Apple Carplay) na R-Link 2, tam sú niektoré predpoklady:

Po prvé, budete potrebovať R-Link 2 z 3.X pobočky, ak vaša verzia softvéru sa začína 2.X, nemáte to skúsiť, to nebude fungovať.Len Malebné 4 a Megane Sedan mal R-Link 2 kompatibilný bez replikácie povolené.

Potom je potrebné mať poslednú verziu: 3.3.16.64 x.Ak tomu tak nie je, je potrebné aktualizovať R-Link 2 tým, že schôdzku na Renault garáž.

Majú ELM rozhranie (všetky nie sú kompatibilné, tie sú odporúčané) s 25k80 čip.

Jeden USB (testoval som)

Nemecko : USB ELM

UK: USB ELM

Španielsko: USB ELM

Italia : USB ELM

Stiahnuť DDT4all softvér ( https://github.com/cedricp/ddt4all ), open source program, vykonávané nadšenec.

Nájsť posledných DDT2000 databázy (to je na vás)

Keď toto všetko je hotové, poďme začať.

Nainštalujte DDT4all aplikácie na vašom počítači.

Stiahnuť a nainštalovať ovládače pre rozhranie ( pozrite si túto stránku ).S Windows 8 a 10 budete musieť manip vysvetliť na tejto stránke, nainštalujte ovládače. (Nie je potrebné, ak používate wifi).

Skopírujte DDT2000 databáze v C: \ Program Files (x86) \ ddt4all directory.

Štart DDT4all a skontrolujte, či je rozhranie (pripojení) je zistené, nachádzajúce sa na prvom okne.

Ak sa zobrazí rozhranie dobre, môžete ísť do vozidla a pripojenie sondy k ODB zásuvky vozidla.Ak chcete zistiť, kde sa vaše ODB zásuvka je, môžete navštíviť na tejto stránke.(https://www.outilsobdfacile.fr/emplacement-prise-connecteur-obd.php)

Vyberte vaše rozhranie, začiarknite políčko ako ste si vedomý, že by ste nemali robiť čokoľvek a vyberte "pripojenom režime".

Aktivovať Expertný režim (Einstein ikonu v hornej časti), potom vyberte po predaji režim z drop-down menu.

Vyberte si Prečítajte Všetky tlačidlo v pravom hornom rohu

Potom sa na ľavej a pravej parametre displej rovnakými hodnotami pre blok vyššie.

Potom môžete zmeniť nasledujúce nastavenia:

SPVR: Prítomný

Carplay: Povolené

AAP: Povolené

Potom sa na ľavej a pravej parametre displej rovnakými hodnotami pre blok vyššie.Potom môžete zmeniť nasledujúce nastavenia:SPVR: PresentCarplay: AuthorizedAAP: Povolené

Štítky: CARPLAY, 13.3 android, univerzálny bezdrôtový adaptér carplay, renault logan, rádio renault, android auta, carplay mitsubishi, auto deti, maserati granturismo telo auta, asvegen android.

Certifikácia CE
Rozhranie USB
Pôvod CN(Pôvodu)
Din Jeden Din
Názov Značky AZHNAV
Pre Vozidla Značky/Modelu Renault

Napíšte svoju recenziu!

Renault carplay a android auto USB adaptér 280239665R 280236887R

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty