4PCS T-Shirt Zarovnanie Pravítko Pre Usmerňovanie T-Shirt Design Fashion Pravítka S tabuľka veľkostí DIY Šablóny Výkresu Plavidlá Nástroj na Vypracovanie

Novinka

€1.36

4PCS T-Shirt Zarovnanie Pravítko Plavidlá, Pravítko s Guide Nástroj Móda pre Dospelých, Mládež Batoľa Dizajn 2021 Šitie Nástroje

Funkcie:

【T-Shirt Umiestnenie Pravítko] vyzýva: Vyrobené z PVC.T-shirt Zarovnanie Pravítko môžete získať v súlade zarovnanie každý čas a take dohady zosúladiť vaše prevody.Perfektný kompliment T-shirt podnikania.

【Pevné, Mäkké Pravítko] vyzýva: Nikdy sa nemusíte obávať o pvc pravítko je zrušený!To môže byť skrútený v bude a môže byť znovu použité!

【Štyri Druhy Pravítko] vyzýva: Štyri veľkosti remesiel vládcov vrátane dospelých, mládež batoľa, dieťa môže plniť rôzne potreby.Čísla a značky sú jasne na pravítku, ktoré je jednoduché čítať proti akejkoľvek tričko farby.

【Jednoduché použitie] vyzýva: Stačí line up pravítko na golieri t-shirt a potom centrum dizajnu pred stlačením.Vládca nástroj je výborný pre vaše tepla stlačte, tepelný tlač, sublimačná, sieťotlač, vinyl stlačte a iné.

【DIY t-shirt design] vyzýva: T-shirt Zarovnanie Nástroj pomôže zosúladiť návrhy na tričká a sú užitočné pre získanie vytlačí zarovnané ideálny každý čas!Nemusíte starať o veci nie je vycentrovaný už!

Balík Obsahuje:

4Pc T-Shirt Zarovnanie Pravítko

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a sleduje efekt, farby môžu mať ľahko rozdiel.

Prosím, nechajte mierne veľkosť chyby spôsobené ručné meranie.Ďakujem vám za vaše pochopenie!

Štítky: spevák t tričko, Gotický, blúzka ženy, sequin top pre ženy, diamant farby, 5mw zelené laserové ukazovátko pero, pot, canva, goth, papier, kovové remeselné nástroje.

Použitie Pletenie
Balenie Zoznam 4x T-shirt pravítko
Materiál Plastové, PVC
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Podpora Dropshipping
veľkosť 10x2.5inch 10x3.5inch 10x4.5inch
Súbor Typ Áno
Druh vládca
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

4PCS T-Shirt Zarovnanie Pravítko Pre Usmerňovanie T-Shirt Design Fashion Pravítka S tabuľka veľkostí DIY Šablóny Výkresu Plavidlá Nástroj na Vypracovanie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty