TPU Prípade Ochranný Kože Kryt Chránič Pre TicWatch Pro 3 Inteligentný Náramok Hodiniek

Novinka

€1.09

Popis:

1. Kompatibilný Model: obrazovka ochranné prípade je kompatibilný pre TicWatch Pro 3. Tento balík obsahuje 1 ochranné prípadoch. (Nemusia zahŕňať zariadenie pre TicWatch Pro 3).

2. Všetky-kolo Screen Protector: v Tomto prípade je vyrobená z high-kvalitné a mäkké TPU materiálu s screen protector, ktoré môžu poskytovať komplexnú ochranu pre zariadenie pre TicWatch Pro 3 a chrániť ho pred poškriabaním, prachom a nárazom.

3. Vysoká Transparentnosť: V prípade funkcie 99% vysoká transparentnosť, poskytuje lepšie pozorovacie skúsenosti.Poskytuje ľahký prístup ku všetkým ovládače, tlačidlá, senzory.

4. Jednoduchá Inštalácia: prípad je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie.Upozorňujeme, že ak je vode, potu a vlhkosti zadajte spodnej časti prípade, prosím, použite suchú handričku na čistenie, pretože to môže mať vplyv na dotyk odpoveď.

5. Dotykový Displej Presnosť: Našom prípade môže dosiahnuť 100% dotykový displej presnosť a na 99,99% vysokým rozlíšením jasnosť.Všetky farby na obrazovke sú zobrazené jasne a živo bez akéhokoľvek skreslenia.To môže chrániť zrak, zníženie únavy a absorbovať modré svetlo.

Špecifikácie:

Materiál: TPU

Platné pre: pre TicWatch Pro 3

Hmotnosť výrobku: o 30g

Farba: čierna, strieborná, zlatá, ružová, ružové zlato

Balenie Zoznam:

TPU Prípade*1

Poznámky:

Vzhľadom na rozdiely osvetlenie a strelecké uhly, niektoré farby rozdiel môže byť aktivovaná.Ďakujeme za pochopenie.

Vzhľadom na ručné meranie, niektoré veľkosť tolerancie môže byť aktivovaná.

Štítky: ticwatch, os nosenie, tic hodinky, kryt ticwatch pro, watchband pre huawei hodinky, etui ticwatch pro, prípade ticwatch pro, ticwatch pro 4g lte, ticwatch hodinky, putá ticwatch pro.

Druh Prípadoch
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Aplikácia Veková Skupina Dospelý
Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky viugreum

Napíšte svoju recenziu!

TPU Prípade Ochranný Kože Kryt Chránič Pre TicWatch Pro 3 Inteligentný Náramok Hodiniek

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty