Star Wars Vintage štýle Art Deco Plagát HD Kvalite Tlače Plátno na Maľovanie na Stenu Obrázok Domov Obývacej Miestnosti Dekorácie

Novinka

€2.01

POZNÁMKA

1, obrázok nie je handmade, to je vytlačené stroj na plátno, ktoré je najlepší materiál na maľovanie, To je hrubé, storng, dwaterproof vodotesný, má živé farby a nezmizne, je ideálny pre domáce dekorácie, Detská izba dekor, obývacia izba dekor, darček. 2, plagát nemá interných a externých rám aby prepravné náklady nízke, žiadne vnútorné natiahnuté rám, žiadny vonkajší rám, iba valcované plátno.ale táto veľkosť je obvyklé veľkosť rámu fotografie a vy môžete získať rám, pripravený ľahko. 3, ako svetelné efekty, farba objekty možno trochu odlišné od obrázkov. 4, Ak máte nejaké problémy, môžete nás kontaktovať kedykoľvek, odpovieme vám čo najskôr.vďaka! 5. Akceptujeme vlastné veľkosti a obrázky, ak máte záujem, prosím, kontaktujte nás. 6. Podporujeme Poklesu Prepravy a Whosesale.VEĽKOSŤ ODKAZ Skontrolujte veľkosť nižšie porovnať.

Scéna Maľovanie

Iný štýl maľby vhodné pre rôzne miestnosti, ak vám to páči, akceptujeme aj vlastné.

Prečo si vybrať nás

Ponúkame len vysokej kvality s nízkou cenou, dlhodobá spolupráca je dobré pre vás a pre nás. 1. používame profesionálne a silný obal z pvc trubka na zaistenie bezpečnosti vášho balíka na prepravu. 2. vodotesná páska omotal okolo trubice.

O služby:

Podávame vám úprimne uspokojiť zákazníkov.Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, položky, ktoré nie sú prijaté, atď., prosím, kontaktujte nás pre vrátenie alebo výmenu.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, predtým, než budete kontaktovať.Ďakujeme!

Štítky: gotická kawaii izba dekor, umenie stenu, umenie maľovať, plagát na stenu, disney plyšové, austrália tričko, yoda, steny papiere domova krajiny, rám tablo, combi vintage dekor.

Pôvodný No
Rám No
Technics Sprej Na Maľovanie
Použitie Home Decor, Izba Dekor, Bar Dekor
Názov Značky Hasbro
Obrázok 1 yoda
Rám režim Bez rámu
Druh Plátno Potlače
Obrazy Na Plátne Domov Stenu Decor
Podpora Base Plátno
Tvar Vertikálne Obdĺžnik
Steny Výzdoba Miestnosti Dekorácie
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl abstrakt
Materiál Plátno
Obrázok 2 darth vader
Je To Inteligentné Zariadenie No
Formulár Byt
Obrázok umenie stenu
Číslo Modelu Star Wars
Médium Olej
Predmety Film
plagáty a výtlačky Wall Art

Napíšte svoju recenziu!

Star Wars Vintage štýle Art Deco Plagát HD Kvalite Tlače Plátno na Maľovanie na Stenu Obrázok Domov Obývacej Miestnosti Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty