110v NÁS Jednoduché Sublimačná T Shirt Stlačte Stroj Klobúk Tepla Stlačte tlačidlo Tlačiarne Topánky Prenos Tepla Stroj Hrnčekov Potlač Kvapka Loď

Novinka

€46.86

【Inovovaný dizajn & puzdro] vyzýva v tvare Srdca rukoväť je stabilný a krásne.Dať transparentné úložný box, je to stále vyzerá ako umelecké dielo.Tam sú extra úložný vak, Izolácie hubky pad a zavlažovanie môže.Nastriekajte malé množstvo vody pred každým Žehlenie bude vaša práca jednoduchšia.

【Jednoduchý Režim & Professional Mode] vyzýva jednoduchý režim mať 4 teploty, a prevádzkový čas môže byť kedykoľvek medzi 10-120 sekúnd.Profesionálny režim je možné nastaviť pri akejkoľvek teplote medzi 284-410°C a prevádzkový čas môže byť kdekoľvek medzi 10-999 sekúnd.Kľúčové operácie metóda je pomerne komplikovaný, prosím, nájdete v príručke.

【Automatické Stlačením Funkciu a Trvanlivé Spodnej Platni] vyzýva, keď začnete pracovať, bude automaticky vibrovať na dosiahnutie stlačením účinok.Spodná doska je vyrobené z liatiny elektrolyticky pokrývajú chrome materiál, ktorý je veľmi odolný, nie je potrebné sa obávať časti škody v blízkej budúcnosti.

【Premyslené & Široko Používané] vyzýva Malé a ľahko sa prenáša.Vhodné pre prenos fotografií alebo textu na T-košele, oblečenie, tašky, myš rohože, klobúky, obuv, vypchaté zvieratá, atď.Pre bezpečnosť, prosím, počkajte, kým ho vychladnúť úplne pred skladovaním.Tam sa pípnutie, ak je zahriaty na nastavenej teplote, a to sa automaticky vypne, ak nie začať pracovať po 30 minút.Dobrá vec, ktorú budete milovať.Splnenie všetkých vašich potrieb,

Jednoduchý režim Teploty rozsah nastavenia: 4 teploty, 284°F / 329°F / 365°F / 410°F. Časový rozsah nastavenia: 10-120 sekúnd.

Profesionálny režim Teploty rozsah nastavenia: všetky teploty medzi 284-410°F. Časový rozsah nastavenia: 10-999 sekúnd.

Udržať zlepšenie kvality, každý detail je starostlivo vyleštený

Super krásne rukoväť dizajn.

Vysoko kvalitné anti-scalding základňu.

Ultra trvanlivé spodnej platni.

Zvukový signál pri nastavenej teploty dosiahnuť.

Vybavená tepelnou izoláciou pad.

Luxusné automatické vibrácií funkcia.

Štítky: stlačte prenos, duševné t tričko, list prenos, jam rozmetadlo, black žehlička na patch, teplo stlačte, teplo, stlačte tlačidlo 8 v 1 pre sublimačná, bielym atramentom pre atramentové tlačiarne, mini tlačiareň nálepky, klobúk stlačte stroj.

Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia RUČNÉ
Štýl Železo-na
Typ Produktu Záplaty
Technics TLAČENÉ
veľkosť N
Číslo Modelu 110V

Napíšte svoju recenziu!

110v NÁS Jednoduché Sublimačná T Shirt Stlačte Stroj Klobúk Tepla Stlačte tlačidlo Tlačiarne Topánky Prenos Tepla Stroj Hrnčekov Potlač Kvapka Loď

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty