2021 Prírodný Modrý Motýľ Pea Čaj, Sušené Clitoria Kordofáne Pea Kvet Čaj Bylina Organické Dievča Ženy Darček Svadobné Dekorácie

Novinka

€6.96

modname=ckeditor

Prírodné sušené kvety, čistý a čerstvý, je prirodzené, krásne!

Kategória Produktov : Kvet Čaj;

Názov Produktu : Vysoko Kvalitný Clitoria Sušené Blue Butterfly ;

Dátum Výroby : 2021;

Skladovateľnosť : 725 dní;

Farba:ako na obrázku

Skladovanie ethod :Čisté, Zapečatené, Suché, Tmavé, Bez Zápachu, Bez Znečistenia;

Spôsob Výroby :Ručne Vyrobený;

Množstvo :100g / 200g / 400g / 800 g;

Prínosy Pre Zdravie

1. Má zdravotnej starostlivosti vplyv na srdce a krv, vesselsBlue motýľ obsahuje prírodný modrý pigment, ktorý je vyrobený na čaj s citrónom, ktorý môže chrániť kardiovaskulárny systém.Staršie bunky starnú a sú náchylné na kardiovaskulárne ochorenia.Môžete použiť modrý motýľ a citrónom, aby sa čaj.Pitie šálky denne môže sa účinne brániť kardiovaskulárnych ochorení a hrať zdravotnej starostlivosti úlohu.

2. To má za následok zlepšenie funkcie imunitného systému ľudského bodyThe blue butterfly obsahuje veľa vitamínu C a vitamínu E, a tiež obsahuje veľa vitamínov, ktoré môže prispieť k zlepšeniu funkcie imunitného systému ľudského tela.Pitie čaju s modrým iris kvet často môže uhasiť smäd, a zlepšenie funkcie imunitného systému, bez toho by to vedel, tak, že budete mať lepšiu fyzickú zdatnosť a zabrániť ste ochorieť alebo lov v studenej.

3. Má anti-depresie effectOne účinkov modrý motýľ je sedácia.Ľudia so bolesti žalúdka môžu hrať upokojujúci účinok po pití je, a depresia u pacientov, ktorí často jedia blue butterfly tiež môžu upokojiť svoje emócie a zmierniť príznaky depresie.V modernej spoločnosti, sú mladí ľudia vo všeobecnosti pod príliš veľkým tlakom, a niektorí ľudia nie sú dobré na reguláciu svoje emócie, a môžu trpieť depresiou.Keď máme pocit, sad alebo v strese, pitie niektoré blue butterfly čaj môžu predísť depresie.

Aplikácie scéna:pracovňa,voľný čas, spálňa, obývacia izba, konferenčný stolík, parapety,Balkón a tak ďalej.

Aplikácia dovolenku:Svadby, Party,Monther Deň,Vianoce,Valentín, Deň Vďakyvzdania,Nový Rok ,darček k narodeninám, a Tak ďalej.

Varenie:

1. Pochváliť použitím číreho skla kanvicu alebo teacup užiť si krásne čaj.

2. Opláchnite teacup s horúcou vodou.

3. Použiť medzi jedným a dve čajové lyžičky čajových lístkov (asi 2-3 g) za teacup 75~85 stupeň vody (167~185 Fahrenheita) až jednu minútu.

4. Zvýšenie podrobený namáčaniu čas a teplotu pre každé následné varenie.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Štítky: thuja sušené kvety, peach farba dekoration, veľké tekvicové dekorácie, slávnostné svadobné dekorácie, dekor pierko, plesové šaty pre dievča, mramor nástenná maľba, macram, bio bylinky, svadobné dekorácie flauta.

Druh Motýľ Orchidea
Pôvod CN(Pôvodu)
Príležitosti Valentína
Štýl Kvet
Klasifikácia Sušené Kvety
kvet štýl kvet hlava

Napíšte svoju recenziu!

2021 Prírodný Modrý Motýľ Pea Čaj, Sušené Clitoria Kordofáne Pea Kvet Čaj Bylina Organické Dievča Ženy Darček Svadobné Dekorácie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty