1pc Dreva Hrebeň Vlasov, Masáž Kefou Hairbrush Hrebeň Vlasov Starostlivosť

Novinka

€4.08

Hmotnosť výrobku: 79g

Veľkosť produktu: 20 * 6.2 * 4.2 cm/7.9 * 2.4 * 1.7 palec

Použitie: vhodný pre väčšinu typov vlasov, suché aj mokré, pre mužov aj ženy

Materiál: ABS + buk

PÁDLO KEFA PRE HRUBÉ VLASY: Ideálny na čistenie cez hrubé vlasy, Pádlo Kefka má soft-touch rukoväť & flexibilný vankúš základňu, aby sa to ľahšie spravovať obsadené, nepoddajné zámky.

OKRÚHLY HREBEŇ IHLY: Minimalizovať bolesť, štiepeniu a lámaním vlasov, poskytuje zdravý a účinný spôsob, ako pre starostlivosť o vlasy.Poskytuje Viac ako 45% menej poškodenia. 56% menej úsilia.

PRE VŠETKY TYPY VLASOV:robustné štetiny jemne masáže vlasovej pokožky a zároveň stimuluje prietok krvi a posilnenie vašich vlasov.Naše Vlasy Kefky je navrhnutý tak brilantne minimalizovať bolesť a na ochranu vlasov proti štiepeniu a rozbitiu.To umožňuje kefa s menšou silou, takže môžete detangle s menším škodám na vaše vlasy.Ako si čistíte vlasy je kľúčová pre silné a zdravé vlasy a jeden z najdôležitejších prehliadané krok v starostlivosti o vlasy.Vlasy je najslabší, keď je mokrá a ťahá na to možno vložiť ho ako gumička.To je dôvod, že by ste mali kefa s nástroj, ktorý jemne uvoľňuje uzlov bez toho, ťahanie alebo lámanie vlasov.

Štítky: pro vlasy, vlasovú pokožku, masér, drevený hrebeň, dávka drevený hrebeň, kefy pokožku hlavy masér, holič t tričko, vedúci scratcher, vlasy vitamín, špirála santalové drevo, špirála dreva, žena drevený hrebeň.

Počet Kusov Jedna Jednotka
Číslo Modelu CBJA1260
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Drevo
veľkosť 20 * 6.2 * 4.2cm/7.9 * 2.4 * 1.7inch
Položka Druh Špirála

Napíšte svoju recenziu!

1pc Dreva Hrebeň Vlasov, Masáž Kefou Hairbrush Hrebeň Vlasov Starostlivosť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty