Mäkké Silikónové Hydratačný Gél Ponožky Chránič Zmierniť Starostlivosť o Pleť Veľkosť Nohy Krakovaný Peeling Biela Pre Mužov Farba Veľké Ženy N7O7

Novinka

€0.56

Popis:

Vezmite prosím na vedomie: ostatné doplnky nie sú v cene.

100% nová kvalita

Vyrobené z čisto prírodných materiálov, ktoré spĺňajú všetky normy a bezpečnosť surovín.

Farba: farbu pleti, biela

Veľkosť: Dospelý zdarma veľkosť

Funkcia:

1. Mäkké a super pohodlné!

2. Umývateľný a priedušná!

3. Pružnosť a anti-skreslenie!

4. Hydratačné drsné a suché päty

5. Jedna veľkosť padne väčšina nohy

Funkcie:

1. Hydratačné celý deň-máte sucho, odumreté a popraskané päty problémy?Naše hydratačné silikónové ponožky môžete predísť bolestiam, pri chôdzi alebo behu.To môže chránia a hydratujú vaše nohy po celý deň, úplne pohodlné.Všetci vo všetkých, to je šitý na mieru pre vás.

2. Mäkký gél materiál-naše hydratačné ponožky sú vyrobené z vysoko kvalitnej, mäkké a odolné silikónové, netoxický a bez chuti, a naše gél ponožky majú vysokú pružnosť a odolnosť proti deformácii.

3. Priedušná a umývateľný dizajn navrhnutý s otvory, koži-priateľský a non-potenie, jednoduché starať o chodidiel.Nemusíte sa obávať zmeny ročných období, v stoma môže poskytnúť dostatok vzduchu na nohy dýchať.

Udržať vaše nohy zdravé-mäkký gélový materiál zabraňuje pľuzgiere a mozole, kvapky, pachy, trenie a vibrácií na vaše nohy.Vždy udržať vaše nohy zdravé a krásne.

5. Jedna veľkosť pre vaše maximálne pohodlné a najlepšie padnúce oblečenie, ktoré môžete nosiť na športové topánky, ploché topánky alebo office topánky.Veľmi vhodné pre balet, beh, turistiku a iné aktivity v prírode. (Topánky môžu spôsobiť trenie, a nohy potrebujú odpruženie.)

Komentár:

1. Ručné meranie tolerancie je 2-5g.Prosím, nevadí, že vaše výmenu.

2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.ďakujem vám veľmi pekne!

Package Zahrnuté:

1 *Nohy ochrany silikónové ponožky

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!ak chcete kúpiť viac ako sme uviedli, prosím, kontaktujte nás.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

Štítky: Nohy Patch, Ponožka, nylon ponožka, detox nohy patch, obyčajný ponožka, auquest krém, efero nohy maska, detská noha kôra, detox, nohy mask peel.

Číslo Modelu /
Materiál /
Položka Druh Starostlivosť O Nohy Nástroj
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky LANBENA
veľkosť Adult free size
Zdroj Napájania Žiadne Elektrické

Napíšte svoju recenziu!

Mäkké Silikónové Hydratačný Gél Ponožky Chránič Zmierniť Starostlivosť o Pleť Veľkosť Nohy Krakovaný Peeling Biela Pre Mužov Farba Veľké Ženy N7O7

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty