Jednoduchá Sieťová Výstuž Fidget Hračka Pre Malé Fidget Hračky Pop Figet Hračky Odbúranie Stresu Pre Deti, Dospelých Skoro Vzdelávacie Jednoduché Dimple Pop

Novinka

€0.41

Popis:

1. Ergonomické odbúranie Stresu Hračka: Na odbúranie stresu rada hračka je najviac ergonomické, ľahké-to-use a návyková ako sa zbaviť stresu hračka dnes.Hračka je malé rozmery a nízku hmotnosť, takže môžete ľahko dať do vrecka a nosiť so sebou.

2. Vysoko kvalitné Stres Odľahčovacia: Naše odbúranie stresu hračka je vyrobená z vysokokvalitného silikónu, vystupoval do hladkej gumy povrchu a mäkké gumené tlačidlá.

3. Kancelársky Stôl Hračka: Vhodné pre attention deficit/hyperaktivita poruchy a ďalšie.Vhodný aj pre študentov, administratívnych pracovníkov a každodenný stres úľavu.

4. Ľahko sa prenáša: Fidgety prsty nemôže dať ju dole!Podporuje hmatové stimulácia, pokoj, sústredenie.Jednoduchý radosť, že je ťažké odolať!Mini keychain krúžok ľahko pripojiť na kľúče, nákup, batoh.

5. Rozvíjať Pozornosť: Prilákať zmyslov; podporovať vynikajúce prstoch, zmyslové prieskum, príčinné vzdelávania, zručnosť v prstoch, veľmi vhodný pre go-out.Podporovať stimulácia hmatu, pokoj a koncentráciu; jednoduché radosť, že je neodolateľný!Candy-farebný dizajn priťahuje pozornosť vaše dieťa.

Špecifikácie:

Materiál: Silikón

Veľkosť: ako je znázornené

Vhodný vek: 3+

Balenie Zoznam:

Hračka*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: deti hračky, ľudský mozog, stres, van deti hračka, to pop, 2 pop fidget, dimpl, pop sz fidget hračka, fidget hračka, figet hračka.

Typ 1 Dekompresný Hračka
Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Športové
typ 2 Prieduch hračka
Podpora Drop Shipping/ Veľkoobchod
Druh Kancelársky Stôl Stres Odľahčovacia Keychain Hračka
Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y
Názov Fidget Jednoduché Dimple Hračka
Upozornenie Odbúranie Stresu Strane Fidget Hračky
Číslo Modelu Fidget Jednoduché Dimple Hračka Tuku Mozgu Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Jednoduchá Sieťová Výstuž Fidget Hračka Pre Malé Fidget Hračky Pop Figet Hračky Odbúranie Stresu Pre Deti, Dospelých Skoro Vzdelávacie Jednoduché Dimple Pop

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty