Cyklistika Bunda, Kabát pánske Zimné Fleece Vonkajšie Nepremokavé Vetru A Teplé Dlhým rukávom Cyklistické Oblečenie

Novinka

€20.61

Funkcia:

*1. ‐VETRU A TERMÁLNE INSULATION】 pánske zimné cyklistika bunda sa skladá z dvoch vrstiev, vrchná vrstva na vonkajšej časti je vyrobený zo 100% polyesteru, ktorý poskytuje vynikajúci vetru v windchill počasie.Navyše, vnútorná vrstva jazdecké sako má mäkké thermal fleece, ktorý robí sa budete cítiť pohodlne a teple aj v extrémnych zimných alebo zasnežených podmienkach.

*2. ‐ODOLNOSŤ proti VODE A BREATHABILITYã tis. mužov teplé pohodlné bunda je prijala vode odolná povrchová úprava, aby ste suché a môžete jazdiť cez dážď a sneh.Priedušný materiál, na hrudi termálneho bunda poskytuje skvelé vetranie a odvod vlhkosti a udržať potenie preč od tela efektívne.Drží vaše telo tepla medzitým sa môžete cítiť prúd vzduchu môžete jazdiť.

*3. ‐SKVELÉ SECURITY】 Reflexné prvky na prednej a zadnej strane bicykli bunda pomôže zlepšiť viditeľnosť v zlých svetelných podmienkach.Okrem toho, vrecká poskytujú dostatok priestoru, aby vykonávať svoje základy.Silikónové uchopovač na spodnej drží vetru odolná bunda hladko telo proti ohľadu na to, či vrecká sú prázdne alebo plné.

*4. ‐VIACERÝCH FEATURESã tis. mužov bicykli bunda ponúka skvelé funkcie môžete očakávať od dobrého cyklistika bunda.Dlhý chvost chráni váš chrbát z cestnej kalovej.Vysoký golier udržuje vietor a zimnica von.Full-dĺžka SBS zips je trvalé a hladké.Rukávy sú asi dosť dlho, chránia vaše zápästie od chladného počasia.Okrem toho, ploché zámok švy sú priateľské k pokožke, ktoré môžu zabrániť podráždením a trením.

*5. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Informácie o produkte:

Názov: Teplá cyklistické oblečenie

Farba: tmavo modrá, žiarivkové svetlo zelená

Textílie: 100% polyester

Funkcia: fleece, aby sa zahrial a windproof

Veľkosť: M/L/XL/2XL/3XL/4XL

Package Listing:

1 * Teplé cyklistické oblečenie

Pripomienka:

1. Všetky obrázky boli odborne kalibruje, ale kvôli rôznym okolitého svetla a rôznych displej nastavenia zariadenia, môžu byť niektoré odchýlky medzi obrázky a objekty, ktoré vidíte.Prosím pochopiť.

2. Údaje je ručne merané, môžu byť niektoré odchýlky, ale to nemá vplyv na použitie.

Štítky: aero jersey, cyklus jersey mužov, mng umelú kožušinu kabát, cyklistický dres, cyklu bunda mužov, muži sveter, bicycl, rapha cyklistika bunda žena, gobik jersey, na bicykli bunda mužov.

záznam Teplé cyklistické oblečenie
Zips Dĺžka Plná
Funkcia fleece, aby sa zahrial a windproof
Materiál 100% Polyester
Pohlavie MUŽI
Dresy Materiál 100% Polyester
Pôvod CN(Pôvodu)
veľkosť M/L/XL/2XL/3XL/4XL
Rukáv Veľkosť Dlhý rukáv

Napíšte svoju recenziu!

Cyklistika Bunda, Kabát pánske Zimné Fleece Vonkajšie Nepremokavé Vetru A Teplé Dlhým rukávom Cyklistické Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty