Dinosaurov Nočné Svetlo, Dinosaurus Lampa s 16 Farieb, Diaľkové Ovládanie Pat Dotyk Hračka 449C

Novinka

€10.54

【Realistické Dinosaurov & Bezpečné pre Deti] vyzýva - Dinosaurus Nočné Svetlo je vyrobené z 3D technológie Tlače, skutočne obnoviť dinosaur hlavu, vyzerá to realistickejšie a v pohode.Je tiež vyrobené z environmtal, netoxické PVC, bezpečné pre deti.Tento dinosaurus hračka môže sa použiť aj ako nočné svetlo pre dospelých a deti, môžete nechať to na celú noc, ak vaše dieťa má strach z tmy.

OOTDTY

【16 Farieb, Diaľkové & Touch & Ťuknite na položku Control] vyzýva - Tri spôsoby, ako ovládať mesiac lampa: Diaľkové ovládanie, Pat a Dotyk.Diaľkové ovládanie je možné zapnúť/vypnúť lampa, zmeniť farbu svetla, štyri druhy farieb zmeniť voľby, vyberte si 16 farieb.Poklepal môžete zmeniť farbu svetla.Krátky dotyk nabíjania rozhranie meniť farbu svetla, dlho, dotknite sa ho, ak chcete upraviť jas.

【Nabíjateľná Dinosaura Nočné Svetlo] vyzýva - To dinosaurlamp je vybavený vstavaná batéria, ktorá ponúka 10 ~ 20 osvetlenie hodín (závisí od jasu) len s 2 ~ 3 hodiny úplného nabitia čas.USB ľahko účtované portable power banky, PC, notebook a iné.

【Najlepší Darček, aký & Ideálny Dekorácie] vyzýva - Tento dinosaurus nočné svetlo je ideálne dekoratívne svetlo alebo darček na Vianoce, deň vďakyvzdania, narodeniny, párty, svadba, výročie, milenkou, deťmi, deti, spálňa, obývacia izba, jedáleň a vonkajšie dekorácie, obľúbený darček pre vaše dieťa, deti, deti, priateľov, alebo milenca.

Prečo si Vybrať 3D Dinosaurie Vajcia Nočné Svetlo?

Chceš dinosaura, aby s vami?

Dinosaurov sú v reálnom živote divov sveta, veľkej a mocnej bytosti starých, ktoré dominovali sveta, ako apex dravcov.Sú výkonné a divoký, s jedinečné čaro, ktoré ma fascinuje všetky deti.Náš tím používa 3D technológia Tlače skutočne obnoviť dinosaur hlavu a spojiť to s škrupiny - dinosaur zlomil matný a vystrel hlavu, toto magické tvar je viac a viac populárne medzi deťmi.Medzitým, tento dinosaurus tiež môže byť nočné svetlo pre vaše deti.

3D Technológia Tlače - Realistické dinosaura hlavu s vibrujúci ručne maľované farbami.

Vyrobené z environmtal, netoxické PVC, bezpečné pre deti.

3 spôsoby, ako Ovládať Produktu: Diaľkové Ovládanie, Pat a dotyk.

16 krásne osvetlenie, farby, 4 svetelné režimy.

S vstavaným-in batterys, môže pracovať na 10 - 20 hodín, nabíjanie viacerých metód.

Nádherné balenie, najlepší darček pre deti.

zápas Nám: našim cieľom je dosiahnuť kvalitu a dizajn v jednom pre každý produkt, ktorý sme vytvorili.

Misie: Vždy boli na ceste na neustále zlepšovanie a inovácie.

Hodnoty: Sme prísne kontroly kvality našich produktov a poskytovať dobré služby pre našich zákazníkov.

Funkcie

1. Creative & Unikátne Dinosaura Lampa---3D dinosaura svietidlo bolo vyrobené hlavne z 3D technológie Tlače, eco-friendly & Zápachu & non-toxické materiály.V kombinácii dizajn dinosaura tvar hlavy a tela ako vajíčko, nechajte svoje dieťa skutočne hračka dinosaur.Majú dinosaura svetlo ,dať svoje deti na samostatný spací noc ,a pomôcť vaše deti prekonať strach z tmy a iskra.

2. Novinkou Dinosaura Darček ---Dinosaurus Nočné Svetlo môže odraziť nastaviteľné 3/16 farebné teplé & škôlky & mäkké svetlo s rôznymi vybrať.Na Rex lampa je novinkou, a štýlový narodeniny, darčeky ,Vianoce, Vianoce, darčeky, darček Veľkonočné, Deň Detí darčeky pre dojčatá deti dospievajúce dievčatá, chlapcov milenci atď.Čo je viac, dinosaurus svetlo môže byť ako stručný a módne dekorácie u detí, obývacia izba, spálňa, pracovňa a tak ďalej.

3. Remote/Pat a Dotknite sa Režim---Dinosaurie vajcia lampa je kontrolované zo vzdialených alebo sa dotknite a pat funkciu, ktorá je splniť vaše potreby v rôznych časoch.Keď ste ktorým v posteli, môžete pomocou diaľkového ovládača, zapnúť/vypnúť/upraviť svetla jas.Keď ju ako hračka dinosaur, môžete pat alebo dotykový spínač na zmenu svetla .Pat kontroly by sa dotkli tlačidla cca 5 sekúnd, 2 flash, čas zap/vyp.

4. Jednoduché Použitie---3d dinosaura svetlo je vstavaná lítiová batéria ,môžete nabíjanie cez počítač, notebook, power banky, alebo poplatok adaptér, atď.

16 Farieb Dinosaura Nočné Svetlo

Naše 3d Dinosaura lampa je k dispozícii nastaviteľné 16 farieb, veľmi cool a krásne, aby vyhovoval vašim rôznych potrebné výzdobe svojej izby.Červená, Zelená, Modrá, Žltá, Azúrová, Fialová, Biela, atď.

Môžete vybrať svoju obľúbenú farbu tým, diaľkové ovládanie, dotykový spínač alebo poklepal.

Tri Spôsoby Ovládania na Výrobku

Diaľkové Ovládanie sa môže obrátiť lampa zap/vyp, meniť farbu svetla, 4 druhy farieb zmena rozhodnutia, 16 farieb.

Pat môžete zmeniť farbu svetla.

Dotknite sa môže obrátiť lampa zap/vyp, zmenu farieb, nastavenie svetla jas.Krátky dotyk tlačidlo, ak chcete zmeniť farbu svetla, dlho, dotknite sa tlačidla na nastavenie svetla jas.

Viac Plnenie metódy

Napájaný USB kábel, náš dinosaura svietidlo môže pracovať 10-20 hodín(závisí na svetelných jas) bez plug in.môžete použiť kábel usb pripojenia k USB napájacej zásuvky alebo USB portu počítača, ak chcete, zapojte ho do sieťovej zásuvky, odporúčame použiť váš telefón, adaptér na zápas.

Stav nabíjania - Červené svetlo

Plný účtuje stav - Červené svetlo vyšiel

Špecifikácia

Materiál: PVC Životného prostredia

Čas nabíjania: 2 ~ 3 hodiny

Štítky: cloud jednorožec, prenosné lampe, žaba lampa, 3d dinosaura lampa, tabuľka jednorožec, lampe loft, žiariace lampe, položka lampe, svetlo lampe, radosť led.

Štýl Novinka
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Je Batérie Pribalené No
Použitie DOVOLENKA
Názov Značky HNGCHOIGE
Materiál Telesa PVC
Je Potrebné Batérie Áno
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Dinosaurov Nočné Svetlo, Dinosaurus Lampa s 16 Farieb, Diaľkové Ovládanie Pat Dotyk Hračka 449C

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty