Profesionálne Ostré Troch Etapách Nôž Sharpener Volfrámové Ocele, Keramické Multifunkčné Domácej Kuchyni Rýchle Ostrenie Náradia

Novinka

€4.10

Ostré Tri etapy Rýchle Ostrenie Kamenné Kuchynské Sharpener Nástroj

Popis:

Nemáte používať nenávistné škaredé kuchynské náradie a pomôcky?

Navrhli sme to diamantové brúsky, takže by to doplniť takmer každej kuchyni dizajn a sme presvedčení, že je to, čo sme dosiahli .

Je to elegantné, moderné nerezové prevedenie s čiernou obrubou, ktorá vyniká od všetkých ostatných nástrojov v kuchyni.

Zobrazenie VinMas najnovšie premium nôž brúska s hrdosťou!

Veríme, že bezpečnosť našich zákazníkov je našou prioritou číslo 1.Navrhli sme to sharpener takým spôsobom, že keď budete držať brúska na mieste vaša ruka je úplne oddelená od ostrenie systému.

Nie len že, ale tam je mäkké, protišmykové zhora základňu, ktorá bráni vrúble hraničiť tiež nikdy robí žiadny škrabanec stopy na povrchu sú vaše ostrenie na.

Máme vašu bezpečnosť vzťahuje!

Užite si výhody dlhšie trvajúce ostrosť na vaše nože s 3-KROK NÔŽ OSTRENIE SYSTÉMU.

S našimi neuveriteľné 3-hrací systém, sme prevrat umenie nôž ostrenie!1. diamantové brúsky rod opravy a narovná poškodený čepele pred 2. slot zaostruje na obnovenie V-tvar.Nakoniec, 3. slot jemné melódie pre čistý lesk.

Užite si dlhšie trvajúce ostrosť bez kompromisov na nôž performace!

Všetky fotografie produktov sú fyzikálne, osvetlenie, počítač, monitor rozdiely vedú k rozdiely farieb a konkrétne produkty sa nezhodujú.Konečné farby bude založené na skutočný produkt.Package Vrátane:

1*Úplne Nový Nôž Sharpener

Štítky: apex okraji sharpener, ceruzka sharpner, kyocera diamond nôž sharpener, elektrický nástroj sharpener, kit nástroj, nôž zaostriť, Ostré hrany, brúsenie kameňa, topánka prácu, KUCHYŇA.

Certifikácia CIQ
Dropshipping Veľkoobchod
2020 New Arrival Veľké Zľavy
Druh Na ceruzky
Domov Móda
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 0121

Napíšte svoju recenziu!

Profesionálne Ostré Troch Etapách Nôž Sharpener Volfrámové Ocele, Keramické Multifunkčné Domácej Kuchyni Rýchle Ostrenie Náradia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty