Automobilovú Súpravu na Čistenie Kefou Auto Podrobne Čisté Štetec Pre rav4 2019 2020 subaru legacy nissan tiida audi a4 b6 chevrolet cruze

Novinka

€0.93

Auto Strešným Dlho, Hadice, Príslušenstvo Na Čistenie

Popis:

Trubice kefa je flexibilné, aby aj práca s zakrivené hadice (šikmého menej ako 90 stupňov).Nylonové štetiny zbierať a odstrániť mozgov, potraviny, mastnoty, usadeniny a nečistoty; dostatočne odolné, na dlhodobé používanie.

Krmivo flexibilné stonky (štetec konci prvého) do potrubia a jemne drhnúť vnútri pri práci kefa späť.Flexibilné ale robustný drôt-telo hady jeho cestu cez s ľahkosťou a ide hlboko do akéhokoľvek mozgov.

Špecifikácie:

Materiál: nylon + nehrdzavejúcej ocele

Kategória: Čistiaca Kefka

Vlastnosti: Pružné

Celková dĺžka: 160 CM

Účel: Veľmi vhodné pre čistenie chladničky odvodňovacie potrubie, auto strešným odvodňovacie potrubie alebo iné dlhé hadice.

Poznámky:

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: detailed car sponge, auto detail sponge, 2017 chevrolet cruze, chevrolet sonic, ceramic detailing sponge, chevrolet cruze, chevrolet cruze logo, veľká huba detaily, podrobne hubky semiš, captiva.

Špeciálne Funkcie Auto strešným bagre
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Huby, Utierky & Kefy
Položka Dĺžka 1.6m
Druh Materiálu nylon + nehrdzavejúcej ocele
Položka Hmotnosť 0.06kg

Napíšte svoju recenziu!

Automobilovú Súpravu na Čistenie Kefou Auto Podrobne Čisté Štetec Pre rav4 2019 2020 subaru legacy nissan tiida audi a4 b6 chevrolet cruze

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty