Morya Medi turecká Káva Hrniec Mocha Espresso, Latte Ewer Vintage Jazzva Briki Coffee Pot Kanvica Piť Nástroj Cafetiere varnou doskou 300 ml

Novinka

€46.88

Drahý priateľ, vitajte v našom obchode.Sme 100% zaručiť kvalitu produktu a bude sa snažiť v našich silách, aby slúžiť každému zákazníkovi, dúfame, že sa vám môže mať dobré nákupné skúsenosti tu, ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a Kontaktujte nás, sme si istí že budete spokojní s našimi položky a Služby.Ok, teraz si prečítajte všetky údaje o predmete.Ďakujem vám drahí.

Tipy: Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitného, potravinársky medi s cínom potiahnuté vnútorný povrch, BPA free a netoxický.Ľahko sa čistí: Môže byť vymontovaný pre jednoduché čistenie, jednoducho opláchnite bude utrite ho v suchu.Hrubé: Hrubé medené efektívne udrží kávu v teple.Jednoduché rukoväť: Tepelne odolná rukoväť a gombík pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu a uchopenie.Vhodné použitie: flip až veko a ľahko naliať náustok pre pohodlné servírovanie.Použitie: Funguje na všetky elektrické keramické a plyn stovetops.Jednoduché použitie: Pridajte vodu.Naplňte ju s mletá káva.Skrutku hornej časti hrnca na na základňu.Teplo je.Pri hornej banku je plný káva, odstrániť z sporák.Mohli by ste začať, aby si svoju kávu.

Teplé tipy: nedá sa umyť v umývačke riadu.Aby bolo suché a skladovať v uzavretých miesto.Nikdy nedovoľte, aby plamene na sporák top rozšíriť po stranách kávovar.

Poznámky: Prosím povolený, 1-3mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, prosím, na vedomie, že obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Podrobnosti :

Funkcia

Popis

Značky

MORYA

Materiál

Medi

Farba

Multi-Farebné

Hrúbka

0.8 mm

Hmotnosť

(+/-5) 170 g

Kapacita

300 ml/ 5 Poháre

Rukoväť

Drevená Rukoväť

Rozmery

Ústa Priemer: 8 cm

Výška: 9-10 cm

Základný Priemer: 9-10 cm

Vnútorné Povrchové Úpravy

Tin Potiahnuté

Ako Používať

Vhodné pre plynové a elektrické šporáky.Nie na Indukciu

Iné Funkcie

Ručne Vyrobené z Hammared Medi, Používa čistej Medi

Package Zahrnuté

1 Kanvice

Box Veľkostí

15x14x17 cm - 420g

Pôvod

Vyrobené v Turkiye

Štítky: klinec práčky, štetec na gél, kefa spp, coffee pot tureckých, varenie kávy kanvica, paradon kávu, rýchlovarná kanvica, štetec na nechty, cezve na kávu, meď víno kanvica, turek.

Coffee Pot Typ Moka Hrnce
Názov Značky MORYA
Pôvod TR(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Morya Medi turecká Káva Hrniec Mocha Espresso, Latte Ewer Vintage Jazzva Briki Coffee Pot Kanvica Piť Nástroj Cafetiere varnou doskou 300 ml

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty