Ružová Bluetooth Reproduktory Mini Prenosný Bezdrôtový Reproduktor 3D Stereo Surround Stĺpec Volanie Hands-free Subwoofer Reproduktor Vonkajšie

Novinka

€5.17

Popis:

Tento druh mini reproduktor je pohodlne malé, ale schopný uvoľňovať čistý zvuk s pôsobivé basy a hlasný zvuk cez high-výkon vodiča a pasívny subwoofer.Tento bluetooth reproduktor umožňuje streamovanie hudby a internetového rádia služby z vášho smartphonu, alebo iné audio zariadenia s bluetooth.

Tento hlasný reproduktor je navrhnutý s kovový háčik a prepravný obal, ktorý vám umožní vziať si reproduktora na cestách, a tiež chrániť váš EWA A106Pro reproduktor pred poškodením.

Takže tento druh bluetooth reproduktor je ideálny pre outdoor, turistiku, pláž, turistická izba, kuchyňa, kúpeľňa, loďou, golfové auto a viac.

Vstavaný Li batéria záruky o 8 hodín doba prehrávania, a až 10 hodín(pri 50% objemu).Môžete použiť reproduktor asi 2 hodín, po nabití asi pol hodinu s 1A nabíjačka.

Tento bezdrôtový reproduktor prijíma bluetooth V5.0 technológiu a je navrhnutý s vstavaný mikrofón, ktoré zabezpečujú dlhodobú životnosť a jasný zvuk, takže môžete používať kedykoľvek a kdekoľvek, jednoduché použitie a perfektný darček.

Špecifikácia:

Výstupný výkon: 5W.

Frekvencia: 80-20KHZ.

Čas nabíjania: približne 4 hodiny.

Pracovný čas: 8-10 hodín.

Spojenie vzdialenosť: 20 metrov.

Nakladanie port: Typ-C.

Vstupné napätie: 5V, 300ma.

Reproduktor Veľkosť: 76*76*31 cm.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Package zahrnuté:

1x bluetooth reproduktor.

Štítky: mačka reproduktor, vysoko kvalitný mini bezdrôtové bluetooth reproduktor, bezdrôtový reproduktor, bluetooth výkon reproduktorov, bluetooth mini reproduktor, havit prenosný bluetooth reproduktor, subwoofer, 30w reproduktor, portabl reproduktor, mini bezdrôtovej blueooth reproduktor, bt reproduktor.

Zdroj Napájania USB
Audio Crossover V Celom Rozsahu,
Typ Reproduktora PRENOSNÉ
Príkon(W) 25 W
Certifikácia CE
Kanály 1
Batérie Áno
Názov Značky NoEnName_Null
Pôvod CN(Pôvodu)
Komunikácia bluetooth
Kabinet Materiál Plastové
Počet Reproduktor Krytu 1
Inteligentný Osobný Asistent Žiadne

Napíšte svoju recenziu!

Ružová Bluetooth Reproduktory Mini Prenosný Bezdrôtový Reproduktor 3D Stereo Surround Stĺpec Volanie Hands-free Subwoofer Reproduktor Vonkajšie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty