DIY Drevená Bábika Dom Záhrada Casa Villa S Nábytkom Svetlo Roztomilý domček pre bábiky pre Dievčatá Zmontované Hračky pre Deti Narodeninám

Novinka

€22.85

Položka prichádza s kusov, Obsahuje všetky nábytok zobraziť, musia byť zmontované sami.

Materiál:

drevo, textílie, papier, živice, plastových, matel

Funkcie:

1.Hotové Veľkosť(L*W*H): Ako na nasledujúcom obrázku 2. Mierka: 1:24 3. Stav: 100% Nové a v sklade

Poznámka:

1. Batérie, alkohol, pigment a lepidla, sú zakázané, na medzinárodnú dopravu.Ak výrobok, ktorý si kúpite obsahuje tieto položky, musíme vziať si ho.Ďakujeme za pochopenie a podporuje. 2. Nie sú zahrnuté lepidlo/tools/batéria/music box. 3. Manuál: s farebnými výučby v balíka.A to je Čínska verzia.

Zobrazenia Položky:

Upozornenie:

1. Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe, pretože počítača, nastavenia monitora. 2. S tým rozdielom, v metódu merania, prosím, dovoľte 1-3 cm, vo veľkosti odchýlky (1cm=0.39 palec, 1mm=0.039 palca).Ďakujeme za pochopenie!!

Vrátenie alebo Výmena:

Ak nie ste spokojný s našim výrobkom, môžete sa vrátiť, alebo vymeniť váš tovar v lehote 15 dní od doručené deň.Návrat expedičný poplatok sa hradí kupujúci.

Spätná väzba:

1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie(DSR) 5 Hviezd. 2. Ak nie ste spokojní, prosím, nenechávajte negatívnu spätnú väzbu.Kontaktujte našu službu zákazníkom, priamo a poskytneme vám dobré po-predajný servis.

Štítky: diy domček pre bábiky, diy domček pre bábiky auta, bábika izba, diy doll house, domček pre bábiky vila, Urob si sám, sviečka králik, doll house dreva, diy model, nové zomrie pre kutilov, zápisník v roku 2018.

Podpora Drop shipping a veľkoobchod
Odporúčame Veku 12+y
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Položka Druh Dollhouses
Upozornenie Preč z Ohňa
Materiál Drevo, Papier Drevené Kovové Plastové
Číslo Modelu Ako ukazuje obrázok
Rozmery Ako ukazuje obrázok
Sacle 1
Funkcia Ručne Vyrábané Konštrukcie

Napíšte svoju recenziu!

DIY Drevená Bábika Dom Záhrada Casa Villa S Nábytkom Svetlo Roztomilý domček pre bábiky pre Dievčatá Zmontované Hračky pre Deti Narodeninám

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty