TT Riadidlá Uhlíka Time Trial Rám Riadidlá Dlhé Vzdialenosti, Jazda na bicykli aero nových karbonových zvyšok riadidlá,TT bar

Novinka

€134.71

Milí Kupujúci ,

Vitajte na našich BXT on-line obchod v Lgmspojmat.sk .

T tu veľa položiek v platnosti ponuky v našom obchode .Cena je oveľa konkurencieschopnejší ako kedykoľvek predtým .Podpora čas je obmedzený a my vám nie vždy predávať za túto cenu s žiaden zisk .Tak využite túto šancu získať to, čo chcete s týmto najlepšie ceny .

Ďakujeme za vašu podporu !Užite si nakupovanie tu !

S Pozdravom .

BXT Technology Co.,S.r.o .

Názov :BXT-TT Riadidlá Bike-004

Dĺžka:420mm

Materiál:karbónová

Kaliber:31.8 mm

povrch:čierny Lesklý/Matný

hmotnosť:701G+/-20 g

Dôležité Informácie

(1)O Logistiky

1 .Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava alebo EMS

2 .Dopravné zápchy, zlé počasie alebo nejakej vyššej moci môže mať vplyv na logistiku čas.Vezmite prosím na vedomie, že niektoré z týchto situácií sú mimo našej kontroly.

(2)O Daňovú

Platiť daň je povinnosťou každého občana, tak kupujúci musia byť zodpovedný za všetky dane v ich krajinách.Ak z dane problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, potom kupujúci musieť zaplatiť za prepravné poplatky .Môžeme vyhlásený za nižšiu cenu na faktúre pre vás, aby sa zabránilo vysokých colných poplatkov.

(3)O Spätnú Väzbu

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité!Ak nie ste spokojní s produktom,prosím, kontaktujte nás prvý, opustiť žiadne negatívne pripomienky nemôže vyriešiť váš problém Budeme riešiť s vami vyriešiť akýkoľvek problém hneď, ako je to možné!

Štítky: kolesá de uhlíka, riadítka mtb, karbónový rám cesty, rám pictur, oxid riadítka mtb, karbónový rám, 27.5 karbónový rám, aero bar, bicykel bxt, modeli.

Materiál Karbónové
Komponenty Riadidlá
Wegiht 701g+/-20g
Šírka 401 - 500mm
Priemer Sedlovky 31.1 - 32.5 mm
Číslo Modelu BXT-HB-004
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba black matt/glossy
Použitie Cestné Bicykle, cestný bicykel
veľkosť 420mm
Druh Zvyšok Riadidlá/TT Riadidlá
Názov Značky BXT

Napíšte svoju recenziu!

TT Riadidlá Uhlíka Time Trial Rám Riadidlá Dlhé Vzdialenosti, Jazda na bicykli aero nových karbonových zvyšok riadidlá,TT bar

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty