Káva Hrnček 380ml/510ml Pohár Termosky Pohár Vody, Šálka z Nerezovej Ocele Módne Termosky Banky Hrnček

Novinka

€14.79

Názov: z Nehrdzavejúcej ocele, automatické miešanie pohár, kapsule miešanie kávy, pohár s viečkom

Materiál: nehrdzavejúca oceľ+PP

Farba: white/black (premenné parametre)

Funkcia: Silné magnetické miešadlo, bez batérie vyžaduje.Nalejte do teplej vody a miešajte automaticky.Teplota vody presiahne 70 stupňov, teplá voda sa ochladí z 80 stupňov 55 stupňov v 3 minút.Potom bude automaticky zastaví.

Funkcie: pohár dvojité veko, vonkajšia vrstva silikónu veko, stredná vrstva ABS veko

Brutto hmotnosť: 377g

Čistá hmotnosť: 323 g

Metóda balenia: box

Veľkosť balenia: 13.3*13*9.3 cm

Balenie zoznam:

Automatické miešanie pohár*1

Balenie zoznam:

1*Automatické miešanie pohár

[Výkonné automatické magnetické miešadlo a tepla zachovanie funkciu] Silné magnetické miešadlo, žiadne batérie, žiadne potrebujete pripojiť.Vychutnajte si lahodnú horúcu kávu kedykoľvek a kdekoľvek.Zariadenie môže automaticky zamiešať po naliatí horúcej vody.Teplota vody presiahne 70 stupňov, teplá voda sa ochladí z 80 stupňov 55 stupňov v 3 minút.Potom bude automaticky zastavia a budete si šálku horúcej kávy.Vo vnútri magnetized pohár je vyrobený z nerezovej ocele, ktorá má dobrý odvod tepla účinok a môže udržať v teple na 55 stupňov, tak prosím vychutnať kávu, pomaly.

[Vysokú kvalitu a vynikajúcu trvanlivosť] Vyrobený z kvalitných a potravinársky plastové, silikónové a nehrdzavejúcej ocele, bezpečné a odolné.Dve vrstvy 304 nerezovej ocele môžete zabezpečiť maximálnu odolnosť a zlepšenie tepelnej ochrany a vzduchotesnosť.Je bezpečné používať, nie je ľahké úniku, hrdza a trvanlivé.

[Sklzu a bezpečnosti] Anti-sklzu.Vynikajúci dizajn rukoväť je ľahko drží.Vzhľadom k non-slip PVC base, automatické miešanie pohár môže byť používaný bezpečne a spoľahlivo na horúce nápoje, a má vysoký-tesniaci dizajn, nepriepustných kryt, odolný a dlhodobé použitie.

[Jednoduché, pohodlné, ľahko sa čistí] Ľahko ovládateľný a prispôsobiteľný.Počas používania dať miešania rotora v centre pohár, dať kávu, zalejeme vriacou vodou, nad 70 stupňov, pohár automaticky otáča, a automaticky magneticky hýbe.Veko je ľahko demontovať, ľahko sa čistí, čisté a hygienické.

[Ľahký a kompaktný dizajn, ľahko sa prenáša] Ľahký a kompaktný dizajn, ľahko sa prenáša.Toto automatické miešanie pohár je špeciálne navrhnutý na kávu, nápoje, čaj, atď.Platia pre rodinu, prácu, cestovanie, atď.

Štítky: xs pajama nastaviť wome.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Káva Hrnček 380ml/510ml Pohár Termosky Pohár Vody, Šálka z Nerezovej Ocele Módne Termosky Banky Hrnček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty