LED Fotón Krku Masér + EMS Horúce, Chladné Tváre Stroj Sonic Vibrácií Anti Aging Vrásky Tváre Omladenie Pleti Zdvíhacie Spevňujúce

Novinka

€35.63

Elektrické Krku Masér

Funkcia:

1、bionic dizajn koncept prijala je m-tvare delfína chvost, ktorý vyzerá román a jednoduché.

2、masáž hlavy je špeciálne navrhnutý pre ramená, krk a iné časti tela, aby sa náš vzhľad ergonomické a môže pomôcť prenos energie do rôznych častí pokožky.

3、masáž hlavy sa zahrieva pri teplote 45 ak chcete aktivovať pokožky, ktoré je zhodné s tromi IPL akustické režimy na nízke, stredné a vysoké rýchlosti, a modrá, zelená a červená troch farieb svetla masážne režimy.

4、zariadenie môže podporovať krvný obeh, stimuluje acupoints krku, jasné, meridiánoch, podporiť krvný obeh a podporuje metabolizmus, podporujú plnenie dlhodobo nahromadené toxické látky a odpady, spomaliť starnutie buniek pokožky, zrieďte kontúry krku, znížiť opuch, relax krku, a aby Akupunktúra je ohrozená, ktorý rýchlo odstraňuje únavu a obnovuje fyzickú zdatnosť.

Špecifikácia:

Produkt materiál: ABS

Batéria kapacita: 500 mAh

Výstupné napätie: 3,7 V

Maximálny výkon: 2,5 W

Čas nabíjania: 2-3 hodiny

Vibračná frekvencia: 7000-krát / minútu

Produkt výstroj: 3 výstrojom

Nástroj veľkosť: 89 * 47 * 120mm

Hlavné funkcie: Zriediť krku linky, výťah a pevné, zosvetlenie pokožky

Produkt Zahrnuté:

1 * Krku Krásy Nástroja

1 * Napájací Kábel

1 * Anglický Manuál

Tváre Masér

Funkcia:

【Horúce a Chladné Funkciu] vyzýva starostlivosti o Pleť teplota môže byť nastavená v rozsahu 6-42℃(±5℃).Široký rozsah teploty môže vybraný pre rôzne starostlivosť o pleť potrebuje.

【Všetko v Jednom Funkciu] vyzýva Iónov a anión, modré a červené svetlo, EMS, vibrácie, ako aj horúce a chladné funkciu, viacero technologických funkcií súčasnosti efektívne starostlivosti o tvár.

【5 Režimov s 3 Gears] vyzýva Čistenie režim, horúce a chladné compress mode, EMS zdvíhacie režim, hydratačný režim, a kolagénu metabolizmus režim, 3 výstroj.Tento stroj môže zamerať na rôzne typy pleti s rôznymi potreby pleti.

【Premium Quality] vyzýva Anti-alergie panel s veľkou dotyková plocha a ABS rukoväť pre viac koži-priateľský a bezpečné používanie.

【Používateľov Priateľský Dizajn] vyzýva Veľký LCD displej pre viac čitateľné použitie, pohodlný base dizajn pre pohodlné plnenie a skladovanie.

【Viaceré Funkcie] vyzýva Lifting a spevnenie, pružnosť pokožky zlepšenie, odstránenie vrások, omladenie pokožky a zubov, svalov sooth a masáž, a lepšiu absorpciu výživy.

Rôzne Technológie:

1) EMS micro-prúd: EMS micro-aktuálny podnet dostane hlboko do podkožia a svalov, stimuluje metabolizmus a rozmnožovanie bunky a kolagénu.To môže pomôcť opraviť pružnosť pokožky, zrieďte vrásky.

2) Sonic funkcia: Keď sonic funkcia pracuje na koži, môže pomôcť vibrovať kožných buniek, pre jemné masáže, zlepšiť krvný obeh, miestnych krvi a lymfy.

3) Modré svetlo starostlivosť: modré svetlo je účinný pre znižuje zápal a anti-akné, zmenšenie pórov, rovnováhu oleja a vody.

4) Červené svetlo starostlivosť: Podporujú krvný obeh, zvyšuje pružnosť pokožky, zlepšiť stav kože, tak, že to môže uspieť v antioxidant a kože opravy.

5) Iónov a anión funkcie: efektívne viesť v emulzia pre lepšiu absorpciu výživy, ako aj účinné nečistôt vedúce von.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Napätie: DC5V

Príkon: Maximálne 8.5 W

Kapacita batérie: 1000mAh

Čas nabíjania: 3-4 hodiny

Pracovná doba na dobu: 5mins/ 2mins

Teplota mierka: 6-42℃(±5℃)

Vibračná frekvencia: 8000(±10%)ot. / min.

Režim: 5

Výstroj: 3

Plnenie indikátor: indikátor bliká počas nabíjania, neustále pri plnom nabití

USB dĺžka kábla: 60±2 cm

Položka veľkosť: 17.5x5.5x6.7 cm

Obsah Balenia:

1 x tváre masér

1 x základná

1 x USB nabíjací kábel

1 x užívateľská príručka

Štítky: hifu vysokej stroj, brušný sval tréner, kryoterapia tváre, ems na tvár, emsculpt, taška studenej, hydrodermabrasion stroj, tvár led, tváre machin, anti aging strojov.

Pôvod CN(Pôvodu)
Výrobný Proces Stroj Vyrobený
Materiál Plastové
Názov Značky CkeyiN
Druh Beauty Machine Skin Care Tool
Zdroj Napájania Nabíjateľná Batéria
Pracovný Princíp ION+, LED, EMS, Teplé, Studená, Ultrazvukové Vlny, Vibračná Masáž
Funkcia elektrické face lift Chudnutie masér ems

Napíšte svoju recenziu!

LED Fotón Krku Masér + EMS Horúce, Chladné Tváre Stroj Sonic Vibrácií Anti Aging Vrásky Tváre Omladenie Pleti Zdvíhacie Spevňujúce

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty