KODI 12ml Nail Lakom, lakom Leskom Flitrami Striebra, GÉLOVÉ Nechty, Nail Color lak na Nechty Lesk Nechtov Umenie poľský

Novinka

€3.99

Vlastnosti : * profesionálne Nail Art Darček pre seba, alebo svoju priateľku * Najlepšie na kontrolu kvality, aby zabezpečili vysokú kvalitu poľských * Na ako poľský, nosia ako Gél, off v priebehu niekoľkých minút * Ponúka najširší rozsah farieb pre zákazníka na skúsenosti, profesionálny soak-off nail art v cene * Dlho trvajúca najmenej 14 dní, fantastické a super svetlé nechty pre vás. * Žiadne ďalšie nedokonalé povrchu, preliačiny alebo klince rez.Farby odolné, pružné a lesklé, odolné voči akejkoľvek Špecifikácie testu : Zbrusu Nový: KODI GÉL Typ: Soak off UV Gél poľský Net WT:12ML Zoznam balíkov: Gel Polish* 1

1.O Balení

Keďže okno nie chráňte výrobok dobre, môžeme použiť ideálne balenie produktu bubliny taška, aby nedošlo k poškodeniu výrobku pri preprave.Sme čestní a zodpovední predajcov.Ak balík prijaté poškodené alebo má nejaké problémy, kontaktujte nás prosím pred sporu.budeme riešiť problém pre vás, prosím, neváhajte dať zlé spätnú väzbu.

2. O Kapacitu

Čistý objem je 12ML.Ale kapacita fľaše je viac ako 12ML, Gél nebudú naplnené vo fľaši!Nájdete rozmerového pre skutočnej veľkosti fľaše.Láskavo nespoliehajte sa na predstavivosť.

3. O Farbách

Farba rozdiel môže byť spôsobený tým, že niektoré dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor osvetlenie,pozadie,atď., Ak chcete viac svetlé,by ste mali pridať viac vrstiev.

4. O dopravu

Ako vieme ,Toto je low-cost reklamných produktov.a tak sme si vybrať riadnym dodanie, no sledovanie informácie.Za normálnych okolností, čas príletu o: 30-90 dní.Dodacia lehota do Brazílie je o 60-120 dní.

Štítky: crack gel polish, čína gélové nechty, kodi nechtov, henna nechty, káva nechty, uv gel, kodi nechty, kodi professional, kodi, polygel.

Zložka uv vyliečiteľná živice
Číslo Modelu kodi 12ml
Objem 12ml
Počet Kusov Jedna Jednotka
NET WT 12
Množstvo 1pcs
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

KODI 12ml Nail Lakom, lakom Leskom Flitrami Striebra, GÉLOVÉ Nechty, Nail Color lak na Nechty Lesk Nechtov Umenie poľský

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty