450 ML Teplej Termosky Vákuové Fľaše Zobrazenie Teploty z Nehrdzavejúcej Ocele Fľaša na Vodu Cestovné Káva Hrnček na Čaj Mlieko Hrnček Termo pohár

Novinka

€8.19

Kapacita: 450 ml.Balík obsahuje :1 x hrnček Vlastnosti: Inteligentný Čip, Nie je Potrebné Nabíjať, Nie je Potrebné Batériu Vymeniť Materiál: potravinársky Austenitickej 304 Nehrdzavejúca Oceľ Rozmery: priemer 65mm, výška 235mm Tesnenie: potravinársky Silikón Šesť metódy odstraňovania zápachu: 1. Nalejte horúcu vodu do pohára, pridať jedlej sódy, shake it, pustite ho po niekoľkých minút, a odstránenie zápachu. 2. zubná pasta nie len odstrániť zápach zubov, ale tiež odstrániť zápach v pohári.Umyte pohár so zubnou pastou, a vôňa zmizne okamžite. 3. Pripraviť slanej vody, nalejte ju do teacup, shake, a umiestniť ho na chvíľu, potom nalejte ju von a opláchnite ho čistou vodou. 4. Čaj poháre môže byť varené vo čaj o 5 minút, potom umyť čistou vodou a sušené, žiadny zápach. 5. Nalejte pol pohára teplej vody do pohára, potom naliať pár lyžíc mlieka sa do nej, a netraste s ním opatrne, a potom nalejte ju po niekoľkých minút.Opláchnite čistou vodou.Vezmite Prosím Na Vedomie:

Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže mať 1-2 cm chyba.

Vzhľadom na iný monitor a kamery, svetlá, môže spôsobiť mierne rozdiely farieb, hlavne v druhu, všetkých farieb.

Z dôvodu dlhého poštovné, položka môže poškodiť počas prepravy, ak je položka škody, pls kontaktujte nás v prvom rade bezprostredne predtým, než opustí spätnú väzbu, vďaka za pochopenie.

Štítky: sypaného čaju infuser fľašu, biela voda fľaše, vákuové banky a termosky vnútorné sklo, 200 ml banky, Termohrnček, thermo eco, čaj infuser fľaša teavana, raagi fliaš vody, káva thermo, thermo vody.

Platné Ľudí Ženy
Tvar Rovno Pohár
Sklo Linkovej Lodnej Prepravy Materiálu Plastové
Termosky Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Výroba Vákuové Fľaše
Kovové Typ Z Nehrdzavejúcej Ocele
Tepelná Izolácia Výkon 12-24 hodín
Drinkware Typ Vákuové Fľaše & Thermoses
Typ Fľaše vákuové

Napíšte svoju recenziu!

450 ML Teplej Termosky Vákuové Fľaše Zobrazenie Teploty z Nehrdzavejúcej Ocele Fľaša na Vodu Cestovné Káva Hrnček na Čaj Mlieko Hrnček Termo pohár

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty