5 ks/box Rybárske Háku Váhy Drop Shot 3g-12g Hmotnosti Drop Shot Plošinu Offset Rybárske Háčiky s Otočným Rybárske Váhy

Novinka

€2.08

【Zjednodušiť a uľahčiť Drop Shot Takeláž] vyzýva

Tento kľukou hák s viesť prívesok a koľajových barel otočný vám ušetrí veľa cenného času.Nemusíte tráviť viac času na inštaláciu.Offset háčiky s hmotnosti a sudy sú ideálne pre rôzne rybárske mäkké návnady aplikácie.Aké nádherné rybárske náčinie pre rybára!

【Silný a Hladký Barel Otočný] vyzýva

Offset háčiky s hmotnosťou a hlavne neotáča používať jednoduché.Je vyrobený z nerezovej ocele s niklom.Nerezová oceľ guľa naložené pre hladké akcia, ktorá je 360-stupňový vysoko rotujúce prevencia linka z krútenie.Je ideálny na háku!Aj keď háčika a drop shot hmotnosť je nainštalovaný, otočný je priestor je stále dosť na to, umožňujú flexibilné pohyb háčiky a urobiť pohyb mäkké návnady prirodzenejšie.

【Odolné Široká Priepasť Offset Háčiky] Vyzýva

Háčik môžu byť vložené ľahko v prirodzenej konfigurácie.Poskytuje s takeláž rôzne mäkké plastové návnad v morské a sladkovodné.Ostrý háčik tip poskytuje jednoduchšie návnadu visí, chov rýb znižuje šancu rýb hádzanie háčik.

【Chudá Drop Shot Hmotnosť] Vyzýva

Rybárske záťaže hmotnosť je vyrobený z vysoko kvalitnej viesť materiálu.Vhodné pre long-range streľba, môže ľahko spadnúť do vody, a dokonca aj pád na dno jazera!Je ľahko prechádza prekážky, aby spĺňali rybárske potreby rybárov v akejkoľvek vode.

【Ideálna kombinácia] vyzýva

Krásne a organizované zmes kľukou hák s otočným a váha vám umožní ho nosiť na všetky rybárske miesto, ktoré ste chceli.To môže ľahko prejsť cez skaly a buriny bez závesné dno.

Štítky: drop shot viesť, drop shot lure, ryby háčik, swimbait, drop shot otočný, fishhook, drop shot, háčik offset, ryby viesť, offset sedlovka.

Tvar Rybárske Váhy Drop Shot
Druh Ostnatý Háčik
Názov Značky Balight
S Pravítkom, alebo Nie No
Materiál Vysoko Uhlíkovej Ocele
Pôvod CN(Pôvodu)
Poloha Oceán, Pláž, Rybolov

Napíšte svoju recenziu!

5 ks/box Rybárske Háku Váhy Drop Shot 3g-12g Hmotnosti Drop Shot Plošinu Offset Rybárske Háčiky s Otočným Rybárske Váhy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty