Hot Predaj Keramiky Karikatúry Shark Misy Tvorivé Osobnosti Domov Riad Ekologicky Priateľské Zviera Tvar Tanieri

Novinka

€46.53

Roztomilý Shark Attack Misy Jedno Veľké Tvorivé Osobnosti Domácnosti Keramické Misy Cartoon Ovocie Potraviny Snack Úložný Box Misa

Názov: Shark Misa

Materiál: Keramické

Kapacita: 1200ml

Váha: cca 1.1 kg

Štýl: Európsky štýl

Populárne prvky: karikatúra

Čaj riad plavidlá: underglaze

Package:1 misa

Vynikajúce náradie:(Funkcie)1. Cartoon tvar, 2. Vysoká teplota spaľovania, 3. Čisté a bez nečistôt, 4. Super veľká kapacita.

Poznámka:·Vzhľadom na svetlo a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.·Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

1. Dávať darčeky, 2. Rozbiť malátnosť, 3. Kreatívne darčeky.

1. Roztomilý, 2. Dvojitý pôžitok z chuti a vízie, 3. Dovoľte nám, aby si jedlo spolu.

1.3 D bionic, tvar je oko-lov.

2. Ručne maľované, žiarivé farby.

3. Nepravidelný dno, plný zmysel pre dizajn.

4. Underglaze farba plavidlá, zdravé a nie zmiznúť.

1. Porcelánové výrobky sú vyrábané ručne.Vo výrobnom procese, malé čierne škvrny, malé dierky, malé bubliny, malé trhliny, nerovnomerné glazúra farba, trosky pádu, atď.nevyhnutne objaví.Vyššie uvedené je normálny proces jav a nepatrí do pôsobnosti chybných výrobkov, a nebude mať vplyv na používanie.

2. Nie variť tento výrobok priamo na plamene, elektrických obvodov, elektrické keramické kachle a ostatných priamych zdrojov tepla, aby sa zabránilo praskaniu.

3. Nevyplachujte výrobok priamo so studenou vodou, alebo dať do chladničky, keď je vysoká teplota, čakať na to, aby vychladnúť pred čistením a chladiace to.

Záruka Politiky:

Ponúkame 100% Záruka Spokojnosti všetkých našich zákazníkov.Ak zistíte nejaké problémy s našimi položky, prosím neváhajte a kontaktujte nás do 7 dní od prijatia tovaru.My vám pomôžeme vyriešiť akýkoľvek problém.Tovar by mal byť vrátený, na nás v jej pôvodnom stave poštou s sledovacie číslo.

Kontaktujte Nás A Spätnej Väzby:

1.Ak máte akékoľvek otázky alebo akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás on-line, Budeme radi pomôžu a snažiť sa dostať späť k vám do 24 hodín;

2.Vaša spokojnosť, naša snaha.Necháme pozitívnu spätnú väzbu na všetkých kupujúcich, keď poradí skončil.Ak ste spokojní s našimi položky a služby, majte na pamäti, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre hodnotenie;

3.Ak ste nespokojní s ňou, prosím, napíšte nám pred odchodom negatívne alebo neutrálne alebo skóre 1 alebo 2.Budeme sa snažiť vyriešiť k vašej spokojnosti a aby vaše nákupné skúsenosti príjemný tu.

Štítky: cestoviny misy roztomilý, jedlo nastaviť, abeceda keychain, obilné misy, polievka misy, japonské jedlo, cute plate, misa kokosový, reštaurácia misku ryže, luk textílie.

Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Kapacita 1.2 L
Keramické Typ Keramika
Množstvo 1
Technika Pod Presklenou
Package 1 miska
Výroba Jeden
Číslo Modelu k20, keramické misy a taniere
Štýl Európsky štýl
Hmotnosť about 1.1kg
Materiál Keramické
Vzor Typ Karikatúry
Certifikácia CIQ
Riadu Typ Misky
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Hot Predaj Keramiky Karikatúry Shark Misy Tvorivé Osobnosti Domov Riad Ekologicky Priateľské Zviera Tvar Tanieri

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty