1Pcs Magnety na Chladničku Deti Cartoon Zoo Zvierat Magnetické Hračky Batoľa Chladnička Magnety na Tabuľu Dieťa Magnety

Novinka

€0.66

POPIS

Farba: Ako Na Obrázku

Package Zahrnuté: 1* Chladnička Magnet

Materiál: PVC

Každý Magnety Rozmer: Dĺžka:1.57-1.96 palec; Hrúbka:0,19 palca; Priemer:1.18 palec

Množstvo: 1PC

Ekologický Materiál: Udržať bezpečnosť je prvoradá, vyrobené z vysoko kvalitného PVC, mäkké gumy, silné a odolné, nie ako drevený materiál, môže sa umyť a znovu použiť.

3D cartoon zvierat magnety na chladničku develope na zlepšenie deti pamäť, inšpiruje fantáziu, rozširuje slovo zásob.Chladnička magnety pre deti sú jednou z najviac užitočných vzdelávacích hračiek.

Multifunkčné: Nie len vyzdobiť váš domov ako chladnička magnet, tiež je možné nalepiť na magnetické biela tabuľa, nástenka, chladničky, obrázok magnet alebo akýkoľvek kovový povrch, ako vaše deti hračka.

Predškolská Výchova Deti Hračka: Svetlé farby a 3d roztomilý magnety, atraktívne pre deti a vzbudzuje štúdium záujem a obohatiť ich predstavivosť, deti do 3 rokov je navrhnutý a hrať sa s ním v rámci rodičia dieťaťa do osobnej starostlivosti.

Najlepšie Učenie Darček: najlepšie učenie darček pre deti, grandkids, nieces, synovcami, alebo jednoducho svoj vlastný chlapci a dievčatá ako darček k narodeninám, sviatku hračka darček, vytvoriť zábavné hrať.

Štítky: list dlaždice magnetické, mexiko so suvenírmi, steny hračka pre batoľa, magnet živice, batoľa magnet, cartoon magnet, magnetické list, čierne, fridg magnet, hra magnet, čipky dreva.

Magnetické Nálepky Štýl Zviera
Druh Magnety Na Chladničku
Veľkosť Hárka Médium
Nálepku Typ MAGNETICKÉ NÁLEPKY
Číslo Modelu chladnička magnety
Materiál PVC
Vzor Karikatúra
Pôvod CN(Pôvodu)
Každý Magnety Rozmer Dĺžka
Vek > 6 rokov

Napíšte svoju recenziu!

1Pcs Magnety na Chladničku Deti Cartoon Zoo Zvierat Magnetické Hračky Batoľa Chladnička Magnety na Tabuľu Dieťa Magnety

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty