25Pcs DIY Textílie Hardvérové Tlačidlo Reťazca Fob Wristlet Hardvéru s Krúžok pre ozdobná šnúrka na uniforme Batožiny Popruh Príslušenstvo(25mm, Striebro)

Novinka

€6.38

Popis

Prevádzka proces je jednoduchý a bez námahy, po Prvé, vybrali svoje obľúbené materiály, dajte ho do chvosta klipy, potrebujete pokryť koberec, aby sa zabránilo povrchu chvost klipy z toho, že je poškodený, a utiahnite s kliešte, potom pridať vaše obľúbené dekorácie na dokončenie inštalácie, rieši problém pošmyknutia riadky pre vás.

Funkcie

- Farba: Strieborná.

- Materiál: Kov.

- Veľkosť: 2,5 x 1,2 x 2.3 cm.

- Vyrobené zo silnej kovu, ktorý nie je ľahké sa dostať hrdze a koróziu, a má dlhú životnosť životnosť.

- Môže byť nainštalovaný na oboch koniec popruhu, zvýšenie položky estetiky, ideálny pre wristlets s textílie, plastický, stuhy a iné ručné remeslo.

- Kľúč fobs a kľúč krúžky sú odolné a robustné, môžete ho použiť na dlhú dobu, nie deformovať a fade.

- Je vhodný pre všetky druhy remeňov, kufre a tašky, ručne vyrobené popruhu, ktorý nielen, že môžete zakázať prepínanie liniek z pádu, ale aj ľahké držať popruhy.

- Ideálne pre kľúčové reťaze, laná, textílie, remienky, pásky, popruhy, plastický, atď.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie, atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky.Úprimne dúfam, že rozumiete!Ďakujeme!

50 x príveskom, Hardvérové Tlačidlo Reťazca

Štítky: zlato príveskom, hardvéru, príveskom, hardvéru plier, akvárium pvc, hardvérové tlačidlo, keychain kožený remienok, lietadlo šperky, taška zámok, hardvér keychain, textílie krúžok na kľúče, bambusové keychain.

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Bambus

Napíšte svoju recenziu!

25Pcs DIY Textílie Hardvérové Tlačidlo Reťazca Fob Wristlet Hardvéru s Krúžok pre ozdobná šnúrka na uniforme Batožiny Popruh Príslušenstvo(25mm, Striebro)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty