Anti Mačka Scratcher Stráže Mačka Škrabe Post Nábytok Chránič Sisal Mat Rada pre Zaostriť Nechty Škrabka Mačky Strom Gauč Rohože

Novinka

€9.29

Funkcia:

--Dobrý cat scratch mat na ochranu gauč,koberec a iných nábytok z vaša mačka je poškriabaniu

-- Farby zodpovedajúce bavlna hranice.Non-slip latex podklad

-- Antistatické vlastnosti, vhodný aj na podlahové vykurovanie

-- Spĺňa mačky prírodné poškriabaniu inštinkty a umožňuje mačky natiahnuť svoje telá a pracovať energie

-- Ultra-robustná konštrukcia s ťažké nosenia prírodný sisal poškriabaniu mat a mäkké plyšové pokrytie - postavený na odolať ostré pazúry a búrlivý mačky!

veľkosť:

S: 30*40 cm/11.8*15.74 v

M: 40*60 CM/15.74*23.62 v

L: 50*80 CM/19.6*31.49 v

Ako používať?

Väčšina mačky chcel grind ich pazúry, keď sa zobudíte,tak môžeme umiestniť mat blízko miesta, kde mačky spia.Samozrejme,to môže byť tiež použitý ako spacie podložky.A môžete tiež viazaný sisal mat nohy na stôl,posteľ a gauč s lanom.

Ak vaše mačky použiť to mat po prvýkrát, alebo nemajú zvyk poškriabaniu rohože,môžete použiť niektoré catnip na podložku vyvolať vaše mačky, ak chcete použiť tento mat.

Metóda čistenia:

1. Pre čistenie a údržbu,môžete striasť prach na povrchu alebo použite vysávač.

2. Škvrny alebo škvrny môžu byť ošetrené s použitím vlhkou handričkou a ľahké čistenie riešenie.

Eliminovať charakteristický pach pet na koberec:

Pridať malé množstvo sódy vody v 4 litrov teplej vody(o 86℉), namočiť s uterák, vyžmýkajte suché a utrite.To nie je len môže zabrániť koberec odfarbenia alebo vyblednutiu,ale tiež môže odstrániť zápach z domácich miláčikov.Po dokončení,dajte ho do vetrané miesto a suché ju.

Balenie zoznam:

1 * Cat scratch pad

Poznámka:Vzhľadom na rôzne veľa produktov, sme odoslanie výrobkov náhodne, ospravedlňujem sa za svoje nepríjemnosti a ďakujeme za pochopenie.

Štítky: bublina magus protein skimmer, cat tower, šaty vešiak stojan, wall lezenie mačku, cat hračka, hnedý lak na nechty, mačka škrabka, veľká mačka škrabe post strom, kaktus cat scratch, rascador mačka koberec.

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh mačky

Napíšte svoju recenziu!

Anti Mačka Scratcher Stráže Mačka Škrabe Post Nábytok Chránič Sisal Mat Rada pre Zaostriť Nechty Škrabka Mačky Strom Gauč Rohože

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty