Montessori Zmyslové Kuchyňa Hračky Drevené Zmyslové Bin Nástroje, Kuchynský Riad, Hračky, Nastavený Pre Batoľatá, Deti Jemnej Motoriky Vzdelávacie Hračky

Novinka

€8.16

Odrážky:

1、Drevené Zmyslové Bin Nástroje: Zmyslové bin nástroje sú veľmi zaujímavé pre malé deti.Oni chceli lopatka, pour, kopať a preskúmať veľa rôznych vecí, a to úspešné zmyslové hračka sada obsahuje atraktívne nástroje, ktoré môžu deti používať na preskúmanie veci.

2、Kultiváciu Reálnom Živote Zručnosti: Tento zmyslový koša nástroj bol starostlivo navrhnutý tak, vhodné pre deti hrať doma alebo v predškolskej triede.Sada 8 praktické zmyslové drevené nástroje, vrátane lyžice, misky, a pot, ktoré sa môžu kultivovať reálnom živote zručností a jemnej motoriky deti.

3、Dieťa-priateľský Dizajn: Všetky položky sú leštené a hladký, vhodný úplne pre malé ruky (pozri veľkosti)!Ideálne je drevená hračka nastaviť.

4、High-kvalitný Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných prírodných bukových, a okraje všetky položky sú leštené, aby boli hladké.Tento nástroj set je silný, dobre robil, a trvanlivé.

5、Priniesť Zábavu: Jedinečný a hladké drevené hračky riad nastavenie, kompaktný dizajn, vhodný pre deti, sebavedomie a priniesť veľa zábavy.

Špecifikácie:

Navrhol Vek: 3 rokov a vyššie

Balenie Zoznam:

1*Hrniec s Vekom

1*Drevený Pohár

1*Misa

1*Malé Misky

1*Malé Okrúhle Drevené Lyžice

1*Veľké Drevené Lyžice

1*Drevené Tong

1 Pár* Drevené Tyčinky

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: drevené stromy hračky, waldorf drevené, kuchyňa drevené, kuchyňa nastaviť hračka, kia shuma, dievča batoľa, drevená stolička v kuchyni, deti riad nastaviť, jemnú motoriku súprava náradia, jedlo hračka.

Číslo Modelu mini kuchyňa hračky
Certifikácia CE
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Odporúčame Veku 7-12y, 4-6y, 12+y
Klasifikácia KUCHYŇA
Druh Kuchyňa Hračky Nastaviť
Materiál Drevo

Napíšte svoju recenziu!

Montessori Zmyslové Kuchyňa Hračky Drevené Zmyslové Bin Nástroje, Kuchynský Riad, Hračky, Nastavený Pre Batoľatá, Deti Jemnej Motoriky Vzdelávacie Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty