12PCS Cat Hračka Interaktívna domáce Zvieratá Variety Pack uvedené Vrátane Pierko Teaser Načechraný Myši Crinkle Gule Bubon baví Exerciser

Novinka

€7.07

Funkcie:

Super Hodnota Mačka Zvieratá, Hračky Set: 2ks bell ball,1pcs rainbow loptu,1pcs plyšové loptu, 1pcs motúzov loptu, 1pcs bubny, 1pcs crinkle loptu, 4pcs mouses a pierko teaser.Ideálny darček pre mačky všetkých vekových kategórií.Skvelé stojí za darčeky na narodeniny alebo festival.Hrať s mačkami pomáha posilniť vzťah medzi navzájom rovnako.

Vysoko kvalitných Hračiek pre Mačky: Vyrobené z poistného polypropylén, pierko, no dizajn každej časti & slza-dôkaz, dobre stitched výšivky oči namiesto plastové guľôčkové oči trhu, bezpečné pre vášho domáceho miláčika.

Emocionálne odvzdušnenie: Keď sa mačka cíti zdôraznil, osamelí, alebo v strese, ako na uvoľnenie stresu je zvyčajne až deštruktívne správanie.Hračky môžu pomôcť znížiť stres a znížiť pravdepodobnosť deštruktívne správanie.

Pobyt v dobrom zdravotnom stave: cat hračka sada je tajný metóda proti lenivé mačky.Udržať ich záujem, všetky tieto hračky si ich pohybe a pomôcť im zostať v dobrej kondícii.

Po-predajný Servis Záruka: Akýkoľvek problém, kontaktujte náš obchod bez váhania.Česť slúžiť vám!

Špecifikácia:

Názov Položky: Hračiek Pre Mačky

Farba: Multi-farebné

Hlavný Materiál: Polypropylén, Perie, Srsť

Hmotnosť: 105g

Veľkosť balenia: 30 x 24 x 5 cm

Package Hmotnosť: 110g

Zoznam Balíkov:

1 Nastavte x Hračiek pre Mačky (12PCS)

Drop Shipping Služby:

1. Nie je obmedzené zásoby na splnenie objednávky na dennej báze.

2. Môžeme použiť ePacket poštovného pre väčšinu krajín, ako usa, Kanada, Austrália, ruská Federácia, Nemecko, Francúzsko , Španielsko , Spojené Kráľovstvo a na Novom Zélande. 3. Prioritou doprava, rýchle lodnej dopravy v rámci 48 hodín.

4. Žiadna faktúra alebo doklad, alebo propagačné materiály zahrnuté.

Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité!Ďakujem Moc!

Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa vašej objednávky,prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sa budeme snažiť pomôcť vám vyriešiť problém!

Ak je nejaký problém produktov kontaktujte,prosím, náš zákaznícky servis okamžite.

Môžete si vybrať vrátiť alebo vrátenie peňazí.Uveďte dôvod a číslo objednávky návratu pri návrate výrobku,a retuen položky v pôvodnom taška.

Štítky: mačiatko interaktívne hračky, čierna mačka plagát, minion interaktívne hračky, čierna mačka, plyšové, cat hračka pre, cat hračka, mačka mint, MAČKA, čierna mačka, cosplay, deti interaktívne hračky.

Hračky Typ Gule
Pôvod CN(Pôvodu)
Je To Inteligentné Zariadenie No

Napíšte svoju recenziu!

12PCS Cat Hračka Interaktívna domáce Zvieratá Variety Pack uvedené Vrátane Pierko Teaser Načechraný Myši Crinkle Gule Bubon baví Exerciser

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty