Nádherne Navrhnuté Odolné Typ C pre Mikro USB Kábla 90 Stupeň Micro 5 Pin Samec na USB C Muž Rozšírenie

Novinka

€0.82

Funkcie:

Pripojenie počítača Typu-C, USB port (MacBook, Chromebook Pixel, Galaxy Note 7, atď.) k Micro-B, USB 2.0 zapnuté zariadenia.

USB typu C na micro 5 pin kábel ponúka spoľahlivé pripojenie pre jednoduché plnenie alebo synchronizáciu tablety, smartphone, digitálny fotoaparát, alebo legacy USB periférne zariadenie s Micro USB.

Reverzibilné dizajn - jednoducho vložte Typu C konektor do akéhokoľvek Typu-C povolené zariadenie (nezáleží na tom, na ktorej strane je hore).

USB Typ-C Micro-B 2.0 Kábel

Micro USB na USB C Kábel umožňuje vám pripojiť vaše smartphony, digitálne fotoaparáty, herné ovládače, Bluetooth slúchadlá alebo iné micro usb periférií Typ-C, USB port ako USB-C Notebooky alebo Typ C Nabíjací adaptér pre synchronizáciu alebo nabíjanie.Kábel pomáha zabezpečiť kompatibilitu medzi existujúcimi vybavené zariadenia s Micro-USB a ďalšie generácie počítačov s USB Typ-C port.

90 Stupňov, USB Kábel:

Tento Typ C pre Micro USB kábel je 90 stupňov doprava anged na oboch koncoch, to môže ušetriť miesto , vyhnúť ohybu káblov, vhodný pre úzkych priestoroch.

USB C Kompatibilita:

USB Typu C Konektor široko kompatibilný so všetkými USB C (thunderbolt 3) Nabíjačky a notebooky

Špecifikácie:

Farba: čierna

Veľkosť produktu: 8*6*1 cm

Package Zahrnuté:

1 * USB TYP C

Poznámky:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: mini usb, 90 stupňov, usb, 90 usb, male usb, c typ usb, c otg usb, prispôsobiť usb, stupeň usb, c samec na usb, 90 stupeň micro usb.

Certifikácia Žiadne
Pohlavie Muž-Muž
Konektor Na USB
Zosilňovač No
Pôvod CN(Pôvodu)
Externý Zdroj Napájania No
Konektor B TYP-C
Package No
Názov Značky ONLENY

Napíšte svoju recenziu!

Nádherne Navrhnuté Odolné Typ C pre Mikro USB Kábla 90 Stupeň Micro 5 Pin Samec na USB C Muž Rozšírenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty