Top 100 Chutné Jedlo Zoznam Poškriabaniu Menu Plagát Plagát Stene Visí Dekor Plagát Darček Pre Varenie Nadšenec Nálepka Na Stenu

Novinka

€2.17

Odrážky:

1. Výzva príbuzní a priatelia: chceš, aby výzvu príbuzných a priateľov?Pozri, kto môže hromadiť čo najviac škrabance, alebo kto bude prvý na dokončenie 100 receptov v roku 2021? Je to zábavný spôsob, aby sa vaša rodina a priatelia šťastný!

2. Vysoko kvalitné materiály: Tento plagát je vyrobený z 250 gsm materiál s ideálnymi hrúbka a nebude spôsobovať vrásky.Možno len ťažko nájsť plagáty, ktoré používajú rovnakú vysoko kvalitné materiály.

3, 100 dosky: skrytý význam bohaté farby a ikony (nie vždy na povrchu) vám umožní vidieť plagát na dlhú dobu.

4. Unikátne ikony: Každá ikona je jedinečný a elegantný dizajn predstavuje jedinečný aspekt každého animácie.Tam sú prekvapení na vás čaká za každú vrstvu vysoko kvalitného zlata.A čo je najdôležitejšie, plagát, má hladký vzhľad.

5. Ideálne pre dekorácie: Naše plagáty sú balené rozumne a môže byť použitý ako dary.Ak ste ju používajú ako dekorácie, plagát bude kompletná dekorácia každej miestnosti.Pomôcť zanechať trvalé pamäte.

Popis:

Materiál: Papier

Veľkosť: Cca 594 * 420 * 9mm / 23.39 * 16.54 * 0.35 palcov

Hrúbka (cca): 9 mm / 0.35 palec

Tlač forma: Farebná tlač

Balenie zoznam

1*Plagát

Štítky: pictur, vintage pohľadnice, plagáty, drevené menu rady urob si sám, alhamdulillah, tmavé akademickej obce stacionárne, eddsworld, timber menu board, plagát na stenu, retro plagáty dyha, memo.

a Anime Plagát
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl Karikatúra
b plagáty a výtlačky
Tému Karikatúra
c plagát vintage
d filmový plagát
Špecifikácia Single-piece Package
Materiál Papier

Napíšte svoju recenziu!

Top 100 Chutné Jedlo Zoznam Poškriabaniu Menu Plagát Plagát Stene Visí Dekor Plagát Darček Pre Varenie Nadšenec Nálepka Na Stenu

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty