Kvapalina Olej Prenos Čerpanie Vody Napájané Elektrické Vonkajšie Auto Vozidle Palivo, Plyn Prenos Sacie Ručné Čerpadlá, Kvapaliny Na Prenos Olej

Novinka

€8.67

Prenosné a Ľahké Použitie - To trvá len dva kroky ho použiť!

Bezpečné - Unikátny dizajn zabezpečuje, že bez iskry bude vygenerovaný počas používania!

Viaceré Scenáre k Dispozícii - Vhodné pre rôzne scény na prepravu rôznych kvapalín!

Hlavné Funkcie

Silný Multi-Účel Prevodu Hadice

Prenosné zariadenie umožňuje sifón a prenos rôznych antikorózneho kvapalín a pohonných hmôt prostredníctvom flip prepínač!Vzťahuje sa na benzín, petrolej, nafta, ľahkého oleja, vody, chemických pesticídov, mydlo, čistiacimi prostriedkami, dezodorant, kyseliny, atď .

Jedno Tlačidlo Stop na Zabránenie Pretečeniu

Prepínač presné ovládanie, otvorený spínač automaticky pohlcovať kvapaliny , zatvorte prepínač bude zastaviť prenos do druhej.Pohodlné a rýchle, podľa potreby self-control, zníženie strát .

Super Prenos Energie & Sacie

Dlho pipety môžete ľahko dosiahnuť vysoký nádrže, rýchlovarná kanvica, a iné veľké vodné nádrže, pričom extra-veľké prenos hadice poskytujú dlhšie dĺžky a rozšíriť rozsah.

Viaceré Scenáre K Dispozícii

To užitočné, garáže, pivnice, kúpeľne, obchody, alebo nádvorie na prenos paliva z plynovej nádrže na autá, traktory, kosačky trávy, člny, sneh stroje , atď!

Jednoduché Použitie

Len dva kroky ho použiť!Nainštalujte batériu, vložte slamy do nádoby obsahujúce kvapalné, hadice je zamerané na prázdny kontajner, otvorte prepínač vám môže automaticky pohlcovať kvapaliny a prenos dát.

Pomocou Metódy

Nainštalujte batériu, vložte slamy do nádoby obsahujúce kvapalné, hadice je zamerané na prázdny kontajner, otvorte prepínač vám môže automaticky pohlcovať kvapaliny a prenos dát.

Špecifikácie

Materiály

PP+PE

Hmotnosť Výrobku

200G

Veľkosť Produktu

(L x W x H)

65.5 × 6 × 6typ / 25.8 × 2.4 × 2.4 palcov

Obsah Balenia

Prenosné Elektrické Čerpadlo × 1 Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: xr domy bambusu.

Hmotnosť 200G
Druh Nástroj Ruka Časti
Použitie Home DIY
Číslo Modelu Prenosné Elektrické Čerpadlo
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky isfriday

Napíšte svoju recenziu!

Kvapalina Olej Prenos Čerpanie Vody Napájané Elektrické Vonkajšie Auto Vozidle Palivo, Plyn Prenos Sacie Ručné Čerpadlá, Kvapaliny Na Prenos Olej

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty