Cheerble Mačka Automatický Dávkovač Vody Odpojený, Mačka Vody Misy Vypnúť Anti-prolongácia Mačka Dodávky

Novinka

€10.46

Pôvod: Guangdong CN Produkt Kategória: Pet Fontána Materiál: Tritan Farba: Zelená, Biela, Non-slip Pad-Sivá Veľkosť(L*W*H): 270*183*240mm / 10.6"x7.2"x9.4" Kapacita: 420ml/0.84 lb vody Hmotnosť: 350 g/0.77 lb protišmyková Podložka Veľkosti(L*W*H): 350*250*15 mm / 13.8"x9.8"x0.6" Non-slip Pad Hmotnosť: 235g/0.52 lb

【Bezpečné a Automaticky] vyzýva neelektrické,len gravitácia.Bude držať vás a vášho miláčika bezpečnosti.Táto Fontána zaplnia zvieratá jedlo automaticky, akonáhle ich lízať pár kvapiek.

【Jednoduché, Módny a Praktický Dizajn] vyzýva Transparentné fľaše a jedlo ukazuje, že je jednoduchosť.Ploché a guľaté jedlo je pohodlnejšie pre vášho domáceho maznáčika lízať vody.A je jednoduché na čistenie fľaše a jedlo.Červená škvrna v strede misky je počuť fontány, to bude vždy priťahovať zvieratá pozornosť.

【Pohodlné a šetrí Čas] vyzýva fontány poskytnúť pohár čerstvej vody (0.84 lb) pre vašu mačku alebo psa(to je dosť pre vašu mačku alebo psa drink pre 2 dlhé dni).Vstavaný nerezový filter vydrží roky, to znamená, že nebudete musieť vymeniť filter.

【Pokojné a Vizualizovať] vyzýva vody naplniť misky je pokojné a jemné.Je to dobré pre vás a vášho miláčika spánku.Ale stále môžete ľahko spozná, hladina vody vo fľaši, budete mať jasnú predstavu o tom, ako to funguje.

【Ekologická a Zdravá Materiálov] vyzýva fontány je, aby RoHS certifikované materiály, všetky jeho zložky sú 100% netoxické, ekologická, zdravé a pet-friendly.

Štítky: mačka sexuálnu hračku, , mačka stuf, loptu cat hračka, board cat scratch, mačka laser hračka, loptu mačka, pre pet hračka, mačka robot hračka, pet hračka, mačka veci.

Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkosť(L*W*H) 270*183*240mm / 10.6"x7.2"x9.4"
LCD displej No
Nastavenie Času No
Materiál Plastové, Tritan
Kapacita 420ML
Kategória Výrobku Mačka automatický dávkovač vody
Max. Výstup 100g
Zdroj Napájania Gravitácia
S Dávkovač Vody Áno
Farba Zelená, Transparentné
Min Output 50g
Druh mačky
Značka-logo Cheerble

Napíšte svoju recenziu!

Cheerble Mačka Automatický Dávkovač Vody Odpojený, Mačka Vody Misy Vypnúť Anti-prolongácia Mačka Dodávky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty