Bambucké Maslo, Krém Na Ruky Doplniť Hydratačné Proti Suchu Telový Krém Zjemňujú Pokožku Proti Chapping Starostlivosť O Ruky Krém

Novinka

€1.62

Čerešňové Kvety:

Obsahujú sakura extrakt a iných kožných-skrášľovanie zložiek, LAIKOU Sakura Krém na Ruky je jemná, priateľské k pokožke a ľahko sa vstrebáva.To môže zlepšiť malátnosť ruky kože, účinne doplniť vody potrebnej na kožu, aby rúk ponuky, jasné a lesklé.

Matcha:

Obsahujú matcha extrakt, glycerín a iné hydratačné zložky,LAIKOU Matcha Krém na Ruky môže opraviť poškodené ruky pokožky,odstránenie jemných liniek a hladké ruky.S sviežu textúru a matcha vôňa, to bude vaše ruky hydratujú,hodvábne a lesklé.

Kamilka:

Obsahujú camomile extrakt, glycerín a iné hydratačné zložky, je dobré pre upokojenie pokožky,hydratuje a opravy.S ľahkou textúrou a svieža vôňa, LAIKOU Camomile Krém na Ruky obnovuje svoje ruky, pleť hladká a jemná.

Bambucké Maslo:

Obsahuje bambucké maslo a výťažok z nechtíka lekárskeho a extraktu aloe extrakt, môže zlepšiť suchej pokožky spôsobené chladné počasie.LAIKOU Bambucké Maslo, Krém na Ruky môžu efektívne anti-chapping a anti-wrinkle, aby koža vlhká a hladké.

Štítky: fúzy vosk, rúry handcreme, magic pokožky, karité maslo nerafinovaná organické, krém avokádo, prírubové výplň pre hyalurónová filler pen, pás zamatový krém, Mlieko, krém na ruky, zmäkčovača vody vonkajšie skrine.

Číslo Certifikátu 2021016077
NET WT 30g
Počet Kusov Jedna Jednotka
fragrance ako zobraziť
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia GZZZ
Zložka ako zobraziť
Názov Značky NoEnName_Null
Číslo Modelu F014
GZZZ YGZWBZ
Funkcia Hydratačné, Vyživujúce, Anti-chapping
Krajina/Región Výroby Čína

Napíšte svoju recenziu!

Bambucké Maslo, Krém Na Ruky Doplniť Hydratačné Proti Suchu Telový Krém Zjemňujú Pokožku Proti Chapping Starostlivosť O Ruky Krém

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty